Sport- en Cultuurproeven; voor ieder wat wils

Nog eventjes wachten, en dan is het zover; dan is ons nieuwe Sport- en Cultuurproef aanbod klaar! Kinderen kunnen via dit aanbod op een makkelijke manier een aantal sport, dans, muziek, teken en andere creatieve lessen volgen. Als je dochter altijd achter de knutseltafel zit, dan is het leuk om haar eens kennis te laten maken met wat tekenlessen. Of zit je zoon al op voetbal, dan wil je niet vastzitten aan nog een lidmaatschap. Lekker proeven van verschillende sportieve of creatieve aanbiedingen is dan een leuk alternatief.

Wij zijn dan ook voor al onze regio's op zoek naar organisaties die workshops en lessen die kunnen aanbieden. Lijkt het je leuk om als aanbieder ook jouw workshops/lessen mee te laten draaien in het sport- of cultuurproeven? Mail dan naar info@go-kids.nl.

Of ken je mensen in jouw omgeving die hiervoor in aanmerking kunnen komen? Grijp ze dan in de kraag. Door het verdwijnen van vele subsidiepotjes moeten steeds meer sport- en cultuurorganisaties hun eigen broek ophouden, en Go-Kids biedt dan een ideaal een podium voor deze organisaties voor hun aanbod.

In september starten we, en hopen uit te groeien tot de ontmoetingsplek voor sportieve en creatieve vorming!

Blijf ons volgen voor meer informatie..