Je kind speelt de hoofdrol in een magisch verhaal!

Je kent het wel, je bent op zoek naar een origineel cadeau waarmee je bij het kind een wauw effect creëert... Of een cadeau wat het kind levenslang bewaart. Wij hebben het voor je gevonden: een BiMi Book!

Voor Sinterklaas heeft BiMi Books een mooie aanbieding, klik hier voor de deal!

Wat is een BiMi book?

BiMi Books zijn gepersonaliseerde kinderboeken. Wat uniek is, is dat er naast de naam ook een foto in het boek gebruikt wordt. En niet alleen op de voorkant; op elke pagina in het boek is de naam en de foto van het kind terug te vinden. Hiermee ontstaat een magisch avontuur waar het kind zelf ziet dat het de hoofdrol in het boek speelt.
De BiMi Books zijn het meest geschikt voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Tijdens het voorlezen verbaast het kind zich over het avontuur dat het op dat moment beleeft. De boeken leveren een hoop plezier en verwondering op bij de kinderen. Het zorgt ook voor het stimuleren van de creativiteit en de verbeelding en geeft het kind een boost in het zelfvertrouwen.
Er zijn inmiddels 4 verschillende BiMi Books uitgekomen, zo is er voor elk kind een passend boek te vinden: De Drakentemmer, De magische Eenhoorn, Diep in de zee en Het mysterie van de verdwenen voetbal. 


Hoe ervaart een kind het boek?

Wij mochten een BiMi Book testen en dat was een groot succes! Wij testten het boek Diep in de zee met Noud (6 jaar). Het feest begon al bij het uitpakken. Noud zit in groep twee en begint net een beetje met lezen, hij herkende direct zijn naam op het boek. 'Wauw hier staat Noud!' Het meest mooie moment kwam toen hij zich realiseerde dat zijn eigen gezicht op het boek stond. Met open mond en twinkeling in zijn ogen keek en wees hij naar de foto: 'en dat bén ik!'. 

Het verhaal is leuk, afwisselend en een beetje spannend en er zit een goede boodschap in. Iedereen is anders en je kan met iedereen vriendjes worden.
De illustraties in het boek zijn prachtig en zo gemaakt dat het met het gezicht van het kind erop echt lijkt alsof het kind middenin het verhaal staat. Noud heeft vol bewondering en ademloos zitten kijken naar wat hij allemaal beleefde onder water. Na afloop vertelde hij enthousiast aan hij zijn broer wat hij allemaal heeft beleefd. Leuk om te zien dat hij echt helemaal opging in wat hem zojuist was 'overkomen'. Het leukst vond hij het racen op de rug van de dolfijn en wist je dat inktvissen inktscheten laten? Met het verstoppertje spelen vond hij de drie zusjes van de rog (ze zitten echt verstopt in de illustratie!) en superstoer vond hij het dat hij met zijn hoofd in de bek van een haai heeft gezeten, zonder te zijn opgegeten. Kortom een veelzijdig boek waarin zijn fantasie helemaal tot leven kwam.
We willen natuurlijk niet alles weggeven, want we vinden het echt de moeite waard om het boek zelf met je kind te lezen!

Noud heeft zelf zwemles en vindt het wat lastig om in het diepe water te zwemmen. Nu hij dit avontuur heeft beleefd ziet hij de eerstvolgende zwemles met meer vertrouwen tegemoet, hij hoopt dat hij de onderwatervriendjes ook in het zwembad gaat zien. 

Op de website van BiMi Books zijn ook bijpassende kleurplaten te vinden. Daar gaat Noud mee aan de slag, een leuke aanvulling op het boek!


Hoe maak je zo'n boek?

Het maken van een gepersonaliseerd boek is vrij simpel. Op de website van BiMi Books kom je in een zeer gebruiksvriendelijke bestelmodule terecht. Je kiest een boek, upload de foto, bewerk je de foto en na het bekijken van het ontwerp bestel je het boek direct. 
Vind je het fijner dat het boek wordt opgemaakt? Die optie is er ook! 

Tip: Zorg ervoor dat je een spontane foto gebruikt waar het kind recht van voren op staat, zo krijg je het leukste resultaat! 

Bestel een boek!

Een geweldig en persoonlijk cadeau wat het kind het leven lang bewaart! 

Bestel een BiMi Book

 

Deze blog is geschreven door Lianne van Go-kids Utrecht & Amersfoort

 

Wil je regelmatig geïnspireerd worden met leuke uitjes?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!