Mad Science Vakantiedagen

Is jou zoon of dochter tussen de 6 en 12 jaar en nieuwsgierig? Dat komt goed uit, want de inschrijving voor de Zomer Vakantiedagen van Mad Science is gestart! En met Go-Kids krijg je een super korting!

Geef je zoon of dochter nu op voor een fantastische week vol met avontuurlijke en educatieve proefjes en experimenten. Tijdens deze week kunnen ze ervaren, voelen, proeven, zien, horen, ruiken en echt beleven waar (Mad) Science nu werkelijk voor staat!

Het doel van onze Mad Science Vakantiedagen is het uitdagen van jonge breinen om op een avontuurlijke en speelse manier nog meer te leren over wetenschap en techniek. Mad Science biedt kinderen de mogelijkheid om de wereld om hen heen te ontdekken en hierdoor beter te begrijpen.

Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren de leuke (en beetje gekke) professoren de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later.

De vakantiedagen (maandag t/m vrijdag van 9 tot 16 uur) van worden op verschillende locaties door heel Noord-Brabant georganiseerd, dus ook hier in Breda. Nieuwsgierig geworden naar al deze leuke en spannende activiteiten? Kijk snel op de website van Mad Science http://nederland.madscience.org/ of bel naar 088-030 33 20

Schrijf je in met de actiecode 'MAD GO-KIDS' en ontvang 20% korting! Deze code blijft de gehele zomervakantie 2015 geldig!

Log In