Kleurwedstrijd Sinterklaas 2016

Dit jaar organiseert Sinterklaas intocht Zwolle een kleurwedstrijd voor alle kids. Laat je kids de kleurplaat mooi inkleuren en wie weet maakt jouw zoon/dochter kans op een te gekke Meet & Eat van McDonald's Heerde | Kampen | Zwolle met Sinterklaas en 2 Pieten op 12 november na afloop van het feest. De Meet & Eat is na het eindfeest om ca. 17.30 uur bij Landstede Businees Boost op zolder. Landstede is gevestigd op het Grote Kerkplein. De Meet & Eat is uitsluitend voor kids bedoeld en niet voor ouders. Ouders kunnen in de tussentijd even terecht voor een consumptie bij het naast gelegen Wijnhuis.


Lever de mooie kleurplaat in bij het Sinterklaas museum in Zwolle (Assendorperstraat, nu ook gevestigd in het Dominicanenklooster). De kleurwedstrijd loopt t/m 9 november. Sinterklaas maakt tijdens het eindfeest op 12 november de winnaars bekend.
Download hier de kleurplaat of haal hem op bij McDonald's in Zwolle Zuid. Of vraag ernaar op je school, want alle scholen in Zwolle hebben op 28 oktober de kleurplaat ontvangen.

Log In