Kennissessie

Kennissessie Social Media

Tijdens de kennissessie over sociale media kom je als regionale ondernemer alles te weten over hoe je dit nieuwe communicatiemiddel optimaal kunt inzetten om klanten te vinden en te binden.

Over de kennissessie:

Datum: 10 juli 2013
Tijdstip: 15:00 tot 17:00 uur of 19:00-21:00 uur
Locatie: IT Performance House Zwolle


De kosten voor deelname voor Go-Kids klanten is €49,-. Voor niet-klanten is de prijs €69,-.

Aanmelden kan via info@go-kids.nl. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen, dus wij adviseren dit zo snel mogelijk te doen, maar in ieder geval voor 3 juli.* Ook willen wij graag weten of je het fijner vindt om de sessie in de middag, of in de avond te volgen. Graag bij aanmelding je voorkeur doorgeven.

*er zijn minimaal 10 deelnemers vereist om de kennissessie plaats te laten vinden.

 

Over Martin Koekenberg (DeOnlineStrateeg.nl)

Martin heeft een digitale communicatie opleiding en is sinds 1995 werkzaam in de internet branche. Vanaf die tijd heeft hij zich bezig gehouden met content en de marketing mogelijkheden op internet.

Martin is in die tijd werkzaam geweest voor verschillende bedrijven en instanties waaronder Atos Origin, Online marketing werkgroep van de Isoc (Internet Society) KLM, ABN Amro, Malmberg Interpolis PWC en Wehkamp.

Sinds 2007 is Martin fulltime zelfstandig aan het werk en richt hij zich op het succesvol inzetten van online media voor bedrijven en instanties. Door de opkomst van social media speelt dat een grote rol.

Martin geeft regelmatig workshops voor bedrijven en instellingen op het gebied van social media en de toepassing daarvan in de organisatie. Zijn speerpunt is het monitoren van je social media activiteiten. Alles wat je in een organisatie doet heeft een doel en resulteert in een bepaald effect, dat wil je meten. Waarom doen we dat niet met social media? Meten = Weten.

Meer informatie over Martin Koekenberg op http://about.me/martinkoekenberg.

 

 

 

Log In