Weer naar school!
Leuke tips voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie zit er weer op voor iedereen en de scholen zijn weer begonnen! Dat is wel weer even wennen na al die weken uitslapen, lekker weer en leuke dingen doen. Maar ook in het nieuwe schooljaar is er weer van alles te doen. In deze nieuwsbrief vind je leuke tips. Veel leesplezier!

 

 
Is jouw kind toe aan zwemles? Op verschillende locaties in de regio kan je bij Optisport zwemlessen volgen. Er worden verschillende type lessen aangeboden. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen en verzamelen de kinderen edelstenen en zegels. 

Houd je kind van zingen, dansen en/of toneelspelen? Bij Theaterschool Theater&Zo in Huissen kan het allemaal; alleen toneelspelen, alleen zingen of juist de combinatie van meerdere disciplines. Het nieuwe seizoen start in september en kinderen kunnen eerst een gratis proefles volgen. 

 

Jumpscool bij Jumpsquare

Adrenaline junk of atleet? Lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jouw kind! Tijdens een cursus van 9 lessen leren ze van de jump masters de vetste stunts & tricks. Van salto's tot tsukahara's, ze komen allemaal voorbij tijdens JumpScool.
Dat lijkt me leuk!
 

De vakantie is nog maar net voorbij maar stiekem ben je misschien al wel aan het kijken voor een vakantie in de herfst. In deze blog vind je leuke ideeën! En wil je naar de Efteling? Dan kan je via Go-Kids een leuke korting krijgen bij het GuestHouse Hotel! 

Tijdens kortefilmfestival Go Short Arnhem is er van alles te doen en te beleven voor kinderen. Voor jonge filmbezoekers is er een filmprogramma met de leukste Family Shorts (4+), een Kindercollege (8+) en een Workshop Flipboekjes maken (6+).

 

Telekids Musicalschool

Wordt jouw kind ook enthousiast van zingen, dansen en acteren? Dan hebben we goed nieuws want er start weer een nieuw seizoen bij Telekids Musicalschool en je kunt je nu vast opgeven voor proeflessen bij jou in de buurt!
Daar wil ik meer over weten!
 
Nu de scholen weer zijn begonnen moeten ook de broodtrommels weer worden gevuld. Hoe vul jij de broodtrommels van de kinderen? Mag het wel wat leuker? Onze gastblogger Maureen maakt er echt een feest van! Doe inspiratie op via deze blog.

 

 
Heeft je kind een B-diploma en wil hij/zij eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Bij Aqua'Fun gaan ze snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! Aqua'Fun is een leuke, gevarieerde en uitdagende les voor kinderen t/m 12 jaar. 
Met dit lekkere nazomerweer is het heerlijk om nog even op het terras te zitten. Even genieten van de zon terwijl de kinderen lekker spelen. In deze blog vind je heel veel leuke terrassen met speeltuin! Leuk om te combineren met een speelbos of natuurspeeltuin
 

De natuur in

Nog even en de bomen gaan weer mooi verkleuren en is er weer van alles te vinden in het bos. De ideale tijd voor een lekkere wandeling in de natuur!  Wij hebben veel leuke tips voor je verzameld. 
Lekker naar buiten!
 
Op de website staan meer leuke clubs! Zo kan je leren zeilen, zwemmen als een zeemeermin, creatieve workshops volgen of lekker muziek maken. Check snel het complete aanbod en kies wat leuks uit! 
Wil je wat leuks doen in het weekend? Ook nu is er genoeg te doen! De agenda is alweer goed gevuld en er komen wekelijks nieuwe leuke activiteiten bij. Houd de agenda dus goed in de gaten!
 

Ben je op zoek naar een leuk creatief cadeautje voor je zoon of dochter? Of ben je zoek naar knutselmateriaal voor een kinderfeestje? In de webshop van de Frutseltante is van alles te vinden voor creatieve kinderen! 

Bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk ook weer kinderfeestjes! Wij hebben heel veel leuke kinderfeestjes op de website staan. Zo kan je lekker de natuur in, zijn er veel creatieve kinderfeestjes en kunnen kinderen een sportief feestje vieren. 
 
Start het schooljaar goed met een gratis boek bij je abonnement op Kidsweek! Met Kidsweek leren kinderen elke week over het nieuws én zitten ze even niet achter een scherm. En al die nieuwe kennis komt goed van pas op school! Een abonnement op de leukste krant voor kinderen is nu maar €1,50 per week EN je krijgt het boek ‘Een krokodil in het bad!’ cadeau.
 

Gratis Schoolbox

Voor het eerst naar de basisschool gaan is best spannend voor jonge kinderen! Speciaal voor deze kinderen is er de Schoolbox. In de Schoolbox zitten zitten allerlei leuke cadeautjes voor de kinderen om mee te spelen en om de eerste schooldag iets minder spannend te maken. De Schoolbox kan je helemaal gratis aanvragen