Sinterklaas in de Betuwe in coronatijd

In 2020 is alles rondom Sinterklaas door het coronavirus helaas helemaal anders. Er zijn geen intochten en de kans voor kinderen om Sinterklaas dit jaar in het echt te ontmoeten zal een stuk kleiner zijn. Maar het wordt vast toch een feest om nooit te vergeten. Met creatieve oplossingen is er heel veel mogelijk. En thuis kan je er natuurlijk een groot feest van maken met het gezin. 

Op deze pagina staan normaal alle intochten maar dit jaar hopen we leuke (online) Sinterklaas activiteiten die worden georganiseerd in de Betuwe (Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Ochten, Heteren, Elst en de kleine dorpen) te kunnen vermelden. Houd de pagina dus in de gaten! Heb je zelf een leuke tip? Mail deze dan naar Betuwe@go-kids.nl. 

Tiel

Helaas geen intocht van Sinterklaas in Tiel dit jaar maar er worden wel alternatieve activiteiten georganiseerd. Zo is er een kleurwedstrijd waarbij de winnaars Sinterklaas kunnen ontmoeten. Ook delen Pieten strooigoed uit in de binnenstad. Alles natuurlijk helemaal coronaproof! Alle informatie hierover vind je op deze website

Raambezoek 

Het is mogelijk om een raambezoek met Sinterklaas te boeken in Tiel en omgeving! Helemaal coronaproof Sinterklaas op bezoek! 

Andere steden en dorpen

Het lijkt er op dat er niet heel veel andere activiteiten worden georganiseerd of dat het zeer lokaal is. In de agenda hebben wij nog wel wat leuke Sinterklaas tips staan zoals de gluurpietjes en ook in deze blog staan leuke ideeën voor een fijne Sinterklaas thuis. 

Ben je nog op zoek naar cadeautips? Kijk dan eens hier voor leuke ideeën. En ben je op zoek naar cadeaus voor meisjes? Dan vind je hier misschien wel iets heel leuks!