Sinterklaas in en rondom Arnhem in coronatijd

In 2020 is alles rondom Sinterklaas door het coronavirus helaas helemaal anders. Er zijn geen intochten en de kans voor kinderen om Sinterklaas dit jaar in het echt te ontmoeten zal een stuk kleiner zijn. Maar het wordt vast toch een feest om nooit te vergeten. Met creatieve oplossingen is er heel veel mogelijk. En thuis kan je er natuurlijk een groot feest van maken met het gezin. 

Op deze pagina staan normaal alle intochten maar dit jaar hopen we leuke (online) Sinterklaas activiteiten die worden georganiseerd in de regio Arnhem (dus ook Elst, Duiven, Velp, Zevenaar, Oosterbeek en de omliggende dorpen) te kunnen vermelden. Houd de pagina dus in de gaten! Heb je zelf een leuke tip? Mail deze dan naar Arnhem@go-kids.nl. 

Arnhem

Sinterklaas komt dit jaar in het geheim aan in Arnhem. Met zijn pakjesboot en zijn beste pieten meert hij aan, om vervolgens te vertrekken naar zijn slaapkamer in Rozet. Maar daar doet niemand open… wat nu?
 
Biedt één van de Arnhemse iconische gebouwen een oplossing? En komt dit op tijd goed? Kijk mee met de avonturen van Sint en zijn gevolg in deze spannende speelfilm voor jong en oud.
 
De volledige speelfilm is zaterdag 14 november vanaf 14.00 uur op deze website te zien. 
 

Sinterklaas speurtocht in Arnhem

Wil je wat leuks gaan doen met het hele gezin? Doe dan een Sinterklaas speurtocht! Deze is in verschillende steden te doen waaronder Arnhem en Veenendaal. Je boekt deze speurtocht eenvoudig online via Go-Kids. 

Renkum

Renkum organiseert voor de Renkumse kinderen een meet & greet met Sinterklaas in Doelum. Alle informatie hierover vind je op Facebook

 

Andere steden en dorpen

Het lijkt er op dat er niet heel veel andere activiteiten worden georganiseerd of dat het zeer lokaal is. In de agenda hebben wij nog wel wat leuke Sinterklaas tips staan zoals de gluurpietjes en ook in deze blog staan leuke ideeën voor een fijne Sinterklaas thuis. 

Ben je nog op zoek naar cadeautips? Kijk dan eens hier voor leuke ideeën. En ben je op zoek naar cadeaus voor meisjes? Dan vind je hier misschien wel iets heel leuks!