Pasen in coronatijd

Begin april is het Pasen. Helaas ook dit jaar geen paasbrunch met de hele familie of leuke evenementen en activiteiten voor de kinderen. Maar ondertussen zijn we ondertussen wel een kei geworden in het verzinnen van alternatieven. Wij hebben leuke tips! 

Lekker ontbijten of brunchen met Pasen

Er worden natuurlijk op veel plekken in de regio weer lekkere afhaalontbijtjes en -brunches gemaakt. Een paar tips! Heb je zelf nog een leuke tip? Laat het weten via arnhem@go-kids.nl!

Wil je zelf aan de slag? Onze gastblogger Maureen Eising heeft lekkere tips! Ook op Pinterest kan je heel veel leuks vinden. 

Activiteiten thuis met Pasen

Hopelijk is het droog met Pasen en kunnen we in de tuin eieren verstoppen. Dat is natuurlijk altijd een succes. En bij ons thuis blijkt dat de kinderen zich daar heel lang mee kunnen vermaken. Ze verstoppen de eieren gewoon elke keer weer opnieuw! 

Eieren schilderen hoort natuurlijk ook bij Pasen en het huis een beetje in paasstemming maken met leuke knutsels is ook leuk. Wij hebben heel leuke knutseltips voor je!

In de agenda staan nog meer leuke thuistips. Ook in deze blog staan heel veel leuke ideeën!

knutselen pasen

Wandelen en spelen

Hopelijk is het een beetje lekker weer tijdens de paasdagen. Dan kan je er lekker met het gezin op uit. Helaas is er nog veel dicht maar het bos is natuurlijk altijd open! Wij hebben leuke wandeltips voor je!

In de regio zijn ook veel speelbossen te vinden. De leukste speelbossen in het zuiden van Gelderland hebben we voor je op een rij gezet! Andere leuke activiteiten zijn het maken van een puzzeltocht, een Nature Game of Geocachen

Een weekendje weg met het gezin

Een lang weekend is een uitgelezen moment om even met het gezin op vakantie te gaan! Bij Go-Kids hebben we de leukste vakantieadressen voor gezinnen met jonge kinderen voor je op een rij gezet! Dichtbij huis is ook al heel veel leuks te vinden. Op de website vind je leuke tips