Nieuws van het Go-Kids front. 

De Go-Kids Webshop is bijna klaar!

Iedereen die Go-Kids kent, weet dat we bij Go-Kids altijd iedereen op de hoogte willen brengen van de fijnste plekken om te bezoeken met kinderen. Om het aanbod nóg verder uit te breiden komt er nu, bijna een jaar na de uitbreiding in categorieën, een lang gekoesterde wens uit: de Go-Kids Webshop. 

Maandenlang is er over gesproken, gebrainstormd en aan gewerkt door IT. Het ontwerp is af, het assortiment is bekend en de bevoorrading van het distributiecentrum in Zwolle is in volle gang. Nu de shop binnen een paar dagen klaar is mogen we eindelijk een tipje van de sluier oplichten.

De producten in de shop houden allemaal verband met het huidige aanbod op de website en dienen als aanvulling op de uit-tips die het platform biedt. Stuk voor stuk producten die je als (groot)ouder goed zou kunnen gebruiken tijdens een uitstapje met kinderen. 

Het gehele assortiment kunnen we nog niet laten zien, maar we begrijpen dat dit bericht nieuwsgierig maakt. Daarom hieronder alvast een kleine preview van de webshop. 

Ziet er gaaf uit hé? Wie weet komt er ooit een webshop maar dit was een 1 april grap ;-)