Het was het hoogtepunt van onze vakantie vorig jaar, een bezoek aan de Julianatoren in Apeldoorn. Het hele jaar hebben we nog gedanst op Jul & Julia en de verhalen over de achtbaan werden keer op keer verteld. De blijdschap was dan ook heel groot toen de meiden hoorden dat we weer gingen. En nog wel op de dag dat de nieuwe attractie De Hoge Hoed werd geopend! Een echte vrijevaltoren, speciaal voor kinderen met stalen zenuwen. 

De hele week was de eerste vraag in de ochtend: 'Hoeveel nachtjes nog?'. Zaterdag was het eindelijk zover! We hadden een mooi plekje vooraan bij de opening van De Hoge Hoed. Meneer Kaasgaaf was natuurlijk aanwezig maar ook Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en Dino & Dina waren er. Groot feest dus! De kinderen die de naam voor de attractie hadden bedacht mochten als eerste in De Hoge Hoed, samen met Meneer Kaasgaaf. Met vuurwerk en heel veel slingers werd de attractie geopend! 

De Hoge Hoed Julianatoren

Na de opening duurde het nog even voordat bezoekers in De Hoge Hoed konden dus we zijn eerst de rest van het park in gegaan. Natuurlijk als eerste in de achtbaan. De rij was nog kort dus we waren zo aan de beurt. Dat was meteen weer genieten, het kon de meiden niet hard genoeg gaan. Na de achtbaan was de paardenbaan aan de beurt. Als echte paardenliefhebbers kon deze natuurlijk niet worden overgeslagen. Net als de antieke Stoomcarrousel.

carrousel julianatoren

De Julianatoren is een echt kinderpretpark. Ook voor de jongsten is van alles te doen. Vanaf 90 cm mogen ze al in heel veel attracties. De meiden hebben zich dus alledrie heel goed vermaakt. Heerlijk glijden, klimmen, trampolinespringen en in het reuzenrad, alles viel in de smaak. 

De shows werden natuurlijk ook niet overgeslagen. Lekker dansen bij Jul & Julia en tijdens de lunch werden de meiden voorgelezen door Meneer Kaasgaaf. 

jul & julia julianatoren

De Hoge Hoed

Na een leuke middag was het weer tijd om naar huis te gaan. Maar niet voordat we nog een ritje gingen maken in De Hoge Hoed. Daar waren we tenslotte speciaal voor gekomen. We waren zo aan de beurt, werden goed vastgezet en daar gingen we! Heel hard omhoog, naar beneden, en ook nog eens draaien. Heel spannend maar vooral erg leuk! 

hoge hoed julianatoren

Moe maar voldaan gingen we weer naar huis. We komen zeker nog een keer terug dit seizoen want er is nog zoveel waar we niet in zijn geweest. Genoeg dus om nog te ontdekken!

Superleuke Lenteweken

In de meivakantie is het nòg leuker in Julianatoren! Tijdens de Superleuke Lenteweken van vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei staat het programma boordevol te gekke activiteiten. Op vrijdag 19 april start een nieuwe educatieve show van Cas de Ranger. In deze show stoomt Cas de bezoekers klaar om op avontuur te gaan in de Experience en zodoende een échte ranger te worden. En ook Dino & Dina schitteren vanaf Goede Vrijdag in hun eigen nieuwe show 'Dino & Dina Bouwspel'!