Kinderkledingbeurzen in en rondom Arnhem, de Gelderse Vallei en de Betuwe

Dit is een oud overzicht van 2020. Mochten er kinderkledingbeurzen worden georganiseerd en bekend zijn bij Go-Kids dan staan ze in de agenda

In het voorjaar zijn er altijd weer veel leuke tweedehands kinderkledingbeurzen. In deze blog hebben we er een aantal op een rij gezet. Mis je er nog eentje? Laat het vooral weten via arnhem@go-kids.nl! 

14 maart kinderkleding- en speelgoedbeurs in Heteren

Mooie overzichtelijke beurs, met schone en nette kleding die op maat hangt en veel speelgoed. 

14 maart kinderkleding- en speelgoedbeurs Altenieuw in Arnhem

Op deze beurs is mooie kleding te koop, onder meer Vingino, Br@nd, Mim-pi, Name-it, maar ook Hema, H&M en vele andere merken. Daarnaast is er ook speelgoed, babyspullen, sportkleding. Dit allemaal tegen schappelijke prijzen.

20 maart Tweedehands kinderkledingbeurs Wageningen

Op 20 maart is de voorjaar/zomerbeurs in Wageningen. Je kan hier terecht voor leuke kinderkleding in de maten 68 t/m 164. Het aanbod is divers, dus zeker de moeite waard. Een mooie manier om op een eenvoudige en betaalbare wijze de kledingkasten van je kinderen aan te vullen.

21 maart Tweedehands kinderkleding- en textielbeurs in Duiven

Op deze beurs in Duiven kan je naast tweedehands kinderkleding ook baby textiel, sportkleding en verkleedkleding kopen. 

21 maart Kinderkledingbeurs Rijkerswoerd in Arnhem

Kom naar de Tweedehands Kinderkledingbeurs in AC Rijkerswoerd! Hier wordt tweedehands (merk)kinderkleding voor het lente/zomerseizoen van maat 74 t/m 182 verkocht. 

22 maart Kinderbeurs Culemborg

Leuke en gezellige tweedehands beurs als je op zoek bent naar kinderkleding, speelgoed of baby artikelen.

26 en 27 maart Mooi Meegenomen in Otterlo

Kinderkledingbeurs met voorjaars- en zomerkleding in Otterlo. 

26-28 maart 2e kans beurs-Bennekom

Op deze beurs wordt mooie tweedehands kinderkleding van maat 80 t/m 176 voor een leuke prijs verkocht! Er hangt ook veel leuks op de meiden & dameskledingbeurs vanaf maat xs! Vrijdag is een gezellig goedbezochte avond. En op de rustige zaterdagochtend is er ook volop mooie kleding!

28 maart Kledingbeurs in Driel

Op zaterdag 28 maart wordt er door Kledingbeurs Driel weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Wederom is er weer voor een klein prijsje, najaars- en winterkinderkleding in de maten 50 t/m 176 te koop. Ook biedt de beurs speelgoed, verkleedkleding, dvd`s, boeken, gezelschapsspellen, babyartikelen en schoenen aan.

28 maart Lentebeurs in Wageningen

Beurs in Wageningen met kinderkleding en speelgoed.

28 maart Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Cranevelt in Arnhem

Ieder voor-en najaar wordt er een Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd op Kinderdagverblijf Smallsteps Cranevelt. 

4 april Kinderkledingbeurs Oosterbeek

Twee keer per jaar organiseert Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Op de beurs wisselen kinderkleding, speelgoed en kinderspullen, dat prima nog een ronde mee kan, van eigenaar.

11 april Retro-Kids voorjaars- & zomer kinderkledingbeurs in Arnhem

Leuke tweedehands kinderkledingbeurs in Arnhem voor hippe en betaalbare merk kleding! Leuke voorjaars- & zomerbeurs met merkkleding en schoenen voor jongens en meisjes in de maten 86 t/m 176.

17 april Kinderkledingbeurs in Ede

Kom naar de grootste kinderkledingbeurs van Ede. Je vindt er mooie merkkleding, maar ook fijne speelkleding voor leuke prijsjes. Eindelijk een beurs waar het netjes en overzichtelijk blijft tot het allerlaatste moment! Ben je klaar met shoppen? Haal dan lekker iets te drinken voor je in de rij voor de kassa gaat staan.

18 april Kinderkleding- en speelgoedverkoop in Elderveld

Zaterdag 18 april wordt er vanaf 10.30 uur door particulieren speelgoed en kinderkleding verkocht in Wijkcentrum Elderveld