Binnenkort jarig?
Wij hebben leuke tips voor kinderfeestjes!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van het kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze nieuwsbrief vol met kinderfeestjes geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel, spannend, leuk of creatief kinderfeestje! 

 

 

High ranja feestje

Bij de Pannekoekenbakker in Buren kan je nu een echt high ranja feestje vieren. De kinderen worden ontvangen met kinderchampagne en er is heel veel lekkers te eten! En natuurlijk kunnen ze lekker spelen in de speeltuin! 
Daar wil ik meer over weten!
 

Ben je op zoek naar een sportief kinderfeestje? Ubuntu Sport biedt verschillende sportieve feestjes aan. De feestjes worden gegeven door enthousiaste coaches.  Zij regelen ook een locatie in de buurt en het materiaal. Je hoeft dus alleen nog maar aan het eten en drinken te denken. 

Bij Instagames in Ede kan je de leukste lasergame en virtual reality kinderfeestjes vieren. Tijdens een kinderfeestje gaan de kinderen lasergamen en ze hebben samen een gave VR experience. Natuurlijk kan er ook voor lekker eten en drinken worden gezorgd. Er is van alles mogelijk!

 

Kinderfeestje in de natuur

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de natuur? Dan zit je bij Natuur is een Feest zeker goed! In en rondom Wageningen kan je een te gek feest vieren in de bossen. Je mag zelf aangeven waar je het feestje wil vieren! 
Dat lijkt me leuk!
 
Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Bij de Frutseltante is het aanbod groot! Je kan lekker aan de slag met foam of silk clay, werken met 3D verf of wat dacht je van een handletter-workshop? De kinderen kunnen ook worden geschminkt of krijgen een mooie glittertattoo.
Bij Zwembad Doelum in Renkum en bij Zwembad Jottem in Huissen is het mogelijk om een zeemeerminfeestje te geven! Tijdens een kinderfeestje krijgen de kinderen een korte zeemeermin zwemles en mogen ze vrijzwemmen met de staart en vin.
 

Huur een feestkist

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je leuke feestkisten huren! Zo kan je alles huren om te lasergamen, voor een smokkelspel, voor je eigen cupcake party of voor een echte bioscoop thuis!
Daar wil ik meer over weten!
 
 
Buiten gewoon FEEST! organiseert avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk op buiten ligt. Ben je op zoek naar een boswachtersfeest, een speurneuzen-feest of een kabouterfeest? Het kan allemaal! Je kan ook zelf een feestje samenstellen.
Bij Cultura in Ede kan je een leuk kinderfeestje geven! Zo kan je een echte dansworkshop volgen, een theaterfeestje houden of lekker creatief aan de slag gaan. Aan het eind komen de ouders kijken naar de kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij!
 

Kinderfeestje bij GeoFort

Bij GeoFort draait alles om de aarde. Een feestje is hier één groot avontuur. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin! 
Dat is leuk!
 
Bij De Houtzagerij kan je een leuk feestje geven in de indoor speeltuin! Ook is er een leuke speeltuin buiten. En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. 
Bij 't Gastland in Rhenen kan je gaan bowlen tijdens het kinderfeestje bij de Glow Disco Bowling. Het is mogelijk om dit feestje te combineren met zwemmen. 
 

Fruitpark Ochten

Hier kan je midgetgolfen. Ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een arrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook leuk zijn de speeltuin, de kinderboerderij en het blotenvoetenpad!
Dat lijkt me leuk!
 
Tijdens een kinderfeestje bij het Marechausseemuseum maken kinderen spelenderwijs kennis met de taken van de Marechaussee: bewaken & beveiligen, grenspolitie en militaire & internationale taken. 
Bij een kinderfeestje in het Kijk & Luistermuseum gaan kinderen terug in de tijd. Hoe werd er vroeger muziek gemaakt? En hoe zag een schoolklas er vroeger uit? Ontdek het met een speurtocht! 
 
 

Kinderfeestje bij Berbar

Bij Berbar in Bennekom kan je heel veel leuke feestjes vieren! Zo kan je hier lekker aan de slag met slijm! (hebben wij gedaan, lees er alles over deze blog) maar je kan ook wat lekkers maken, knutselen of als detective aan de slag. En er is nog veel meer mogelijk!
Daar wil ik meer over weten!
 

Nog meer kinderfeestjes! 

Naast al deze tips staan er op de website nog meer leuke kinderfeestjes! Zo kan je in het bos gaan lasergamen, bestaat er een echt minecraft feestje, kunnen kinderen zich uitleven in de klimtuin in Duiven of word je prins(es) in een kasteel!