Op zoek naar een leuk kinderfeestje?
Wij hebben leuke tips!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van het kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze nieuwsbrief vol met kinderfeestjes geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel, spannend, sportief of creatief kinderfeestje! 
 
Het Kijk- en Luistermuseum is een leuk museum voor een kinderfeestje! De demonstraties in de muziekzaal met speeldozen en muziek makende figuren vallen vast in de smaak. Kinderen kunnen een leuke speurtocht doen en er zijn activiteiten bij te boeken. 
Bij ZapTeam Outdoor kan je een heel gaaf lasergame kinderfeestje geven! Je speelt op een  speciaal ingerichte lasergame arena in Wolfheze! Een spannende lasergame locatie vol kisten, legertenten, olietanks en kleine forten die jij kan verdedigen!
 

Feest bij Monkey Town

Bij Monkey Town in Leerdam kan je terecht voor de leukste kinderfeestjes. Je kan hier natuurlijk lekker spelen, maar ook lasergamen en bowlen! De jarige krijgt een leuk cadeautje en er is natuurlijk voor iedereen wat lekkers!
Dat lijkt me leuk!
 
Bij Instagames in Ede kan je de leukste lasergame en virtual reality kinderfeestjes vieren. Ook heb je hier gave escape rooms voor kinderen. Natuurlijk kan er ook voor lekker eten en drinken worden gezorgd. 

Bij Jumpsquare in Arnhem kan je heel leuk en sportief kinderfeestje vieren. Ga samen los op de trampolines en daag elkaar uit met vette tricks. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken.

 

Huur een feestkist

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je leuke feestkisten huren! Zo kan je alles huren om te lasergamen, voor een creatief feestje, voor je eigen cupcake party of voor een echte bioscoop thuis!
Daar wil ik meer over weten!
 
Tijdens een kinderfeestje bij het Marechausseemuseum maken kinderen spelenderwijs kennis met de taken van de Marechaussee: bewaken & beveiligen, grenspolitie en militaire & internationale taken. Kinderen kunnen hun eigen paspoort maken of forensisch onderzoek doen in het M-lab. 
 
Een eerste (of tweede) kinderfeest is heel spannend! Niet alleen voor de jarige, maar ook voor de ouders of begeleiders van het feest. Speciaal voor jonge kinderen heeft Confetti per Mail een kinderfeestje ontwikkeld die je thuis kunt vieren. Lekker vertrouwd in de eigen omgeving.
Vier je kinderfeestje op GeoFort! Je bepaalt zelf wat je gaat doen. Er is vallen alles te zien en te beleven! Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin!
 

Fruitpark Ochten

Hier kan je midgetgolfen, ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een arrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook leuk zijn de speeltuin, de kinderboerderij en het blotevoetenpad!
Dat lijkt me leuk!
 
Bij de verschillende Optisport locaties in de regio kan je een leuk zwemfeestje geven. Zo is het mogelijk om te zwemmen als een echte zeemeermin en kan je soms zelfs het hele zwembad afhuren voor het feestje. Dat is lekker overzichtelijk! Er zijn bijvoorbeeld feestjes mogelijk in Zwembad Doelum in Renkum en in Zwembad Jottem in Huissen. 
 

Kinderfeestje in de natuur

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de natuur? Dan zit je bij Natuur is een Feest zeker goed! In en rondom Wageningen kan je een te gek feest vieren in de bossen. Je mag zelf aangeven waar je het feestje wil vieren! 
Dat lijkt me leuk!
 
Bij De Houtzagerij kan je een leuk feestje geven in de indoor speeltuin! Ook is er een leuke speeltuin buiten. En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. Vanuit hier kan je ook met de kinderen lekker de natuur in en spelen in het speelbos. 
Bij de Pannekoekenbakker in Buren kan je leuke kinderfeestjes vieren zoals een GFS avontuur of een high ranja! Bij elke feestje kan je  genieten van de heerlijke pannenkoeken en kunnen de kinderen met de SMUL-munten een leuk cadeautje uitzoeken.
 

Minecraftfeest bij GeoFort

Bij GeoFort kan je een echt Minecraft kinderfeestje vieren! Onder begeleiding van een Minecraft expert ga je in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten ga je met elkaar speuren naar 25 geheime codes.
Dat is gaaf!