De leukste kinderfeestjes

Binnenkort jarig?

Tips voor de leukste kinderfeestjes!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van je eigen kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze kinderfeestjes special geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel kinderfeestje! 


Maak je eigen shampoo bij het Watermuseum

In het Nederlands Watermuseum in Arnhem gaan kinderen aan de slag in het Waterlab om gel en/of shampoo te maken. Ook kan je natuurlijk het museum ontdekken. Speciaal voor kleuters is er de Water Party Pinguïn
Bekijk de mogelijkheden

Kom spelen bij de Houtzagerij

Bij de Houtzagerij in Otterlo kan je heerlijk eten maar ook spelen in de indoor speeltuin! Wil je liever naar buiten? Dat kan ook tijdens de Speuren naar Sporen Speurtocht met een echt kompas. En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. 
Ontdek de arrangementen

Zwem als een zeemeermin

Bij 't Gastland in Rhenen kan je een echt zeemeerminnenfeestje geven. Kinderen leren zwemmen met een zeemeerminnenstaart en krijgen na afloop een echt certificaat. Wil je liever wat anders? Je kan hier ook bowlen
Word een echte zeemeermin!
De Frutseltante in Ede

Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Bij de Frutseltante is het aanbod groot! Je kan lekker aan de slag met foam of silk clay, werken met 3D verf of wat dacht je van een handletterworkshop? De Frutseltante kan ook schminken dus voor een kleine meerprijs kunnen de kinderen worden geschminkt of krijgen ze een glittertattoo. Iets lekkers erbij eten is natuurlijk ook mogelijk. 
Bekijk de mogelijkheden

Spelen bij Ballorig in Arnhem

Een kinderfeestje vieren in de indoor speeltuin is natuurlijk altijd feest! Bij Ballorig kan je kiezen uit verschillende kinderfeestjes. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een versierde tafel, begeleiding van een medewerker, een goodiebag mee naar huis en zingen bij de verjaarsdagstoel. Het is allemaal mogelijk. En natuurlijk kan er onbeperkt worden gespeeld en lekker worden gegeten en gedronken. Succes gegarandeerd! 
Welk feest kies jij?

Dansen en theater bij Cultura

Bij Kunstencentrum Cultura in Ede worden verschillende kinderfeestjes aangeboden. Zo kan je een echte dansworkshop volgen, een theaterfeestje houden of lekker creatief bezig zijn. Bij alle feestjes komen de ouders aan het eind kijken naar de kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij!
Kies een leuk feestje uit!

Duik in de wereld van GeoFort

GeoFort is een museum waar alles om de aarde draait. Een kinderfeestje is hier één groot avontuur. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin! En speciaal voor Minecraft fans kan je hier een echt Minecraft feestje vieren. Onder begeleiding van een Minecraft expert ga je als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes.
Ontdek GeoFort

Heel veel leuke feestjes bij Berbar

Bij Berbar in Bennekom kan je kiezen uit heel veel verschillende kinderfeestjes. Zo kan je bijvoorbeeld  slijm maken of wat dacht je van een eenhoornfeest? Wil je aan de slag in de keuken dan is een echt pizza- of pannenkoekenfeest ook erg leuk. En natuurlijk kan je ook creatief aan de gang met bijvoorbeeld gips of de figuurzaag. Check snel de website voor alle mogelijkheden. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij! 
Bekijk alle feestjes

Vier je feestje in het zwembad

Bij zwembad Doelum in Renkum kan je een heel leuk kinderfeestje geven. Er kan tijdens het zwemmen heerlijk worden gespeeld met al een spelmateriaal dat in het water ligt. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat lekkers te eten.
Lees meer over dit kinderfeestje

Een kinderfeestje voor ieder kind, dankzij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Wist je dat er in Nederland meer dan 300.000 kinderen in armoede leven? En dat de ouders/verzorgers van deze kinderen geen (financiële) mogelijkheden hebben om voor hun kind een kinderfeestje met hun vriendjes te organiseren? Wij vinden dat deze kinderen net zo goed een kinderfeestje voor hun verjaardag verdienen. Want hun verjaardag moet ook een feestje zijn. 
Lees de blog over Uitgestelde Kinderfeestjes

Er is nog meer!

Wist je dat er op de website nog veel meer leuke kinderfeestjes zijn te vinden? Zo zijn er feestjes die je thuis kan vieren, op de boerderij, of misschien wil je wel een feestje met echte uilen of ontsnappen uit een escape room. En elke maand komen er nieuwe feestjes bij!
 

Ontdek alle kinderfeestjes!