Zomer bij GeoFort

Kom deze zomer naar GeoFort! Op het spannende forteiland is er binnen en buiten van alles te beleven. Met coole bunkers, een waterspeelplaats en volop Minecraft. Doe leuke (water)proefjes in het GeoLab, vind je weg door het Minecraftdoolhof en leef je uit in de Vleermuisspeurtuin.

Op het forteiland is het super cool! Ontdek de coole bunkers, laat je verkoelen bij de waterspeelplaats en geniet van een koud biertje op het terras van het 3D café – met uitzicht op een prachtige groene omgeving.

De waterspeelplaats is recent opgeknapt. Hier kun je volop spelen met water! Ideaal voor een mooie zomerse dag. Of leef je uit in de naastgelegen Vleermuisspeurtuin en bezoek de nieuwe Vleermuizen Experience in de oude remise. Dit is allemaal gratis toegankelijk! Ouders kunnen dan heerlijk genieten op het terras van het 3D café.

In de GeoExperience kun je je heerlijk uitleven. Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Hoe goed is jouw navigatievermogen? Neem een kijkje in de oude remise en bezoek de nieuwe Vleermuizen Experience. Met de Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. 

Er zijn ook deze zomer weer leuke extra activiteiten te doen. Zo kun je elke dag de Minecraftspeurtocht volgen, met bamboe bouwen, zijn er weer spannende proefjes in het GeoLab en kun je zelfs je eigen vulkaan printen!