Voorjaarsvakantie bij Cultura in Ede

  • Theater CulturaBij  Theater Cultura
  • van:  25 februari 2019 10:00
  • tot:  28 februari 2019 15:00
Voorjaarsvakantie bij Cultura in Ede

Van maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari kun je bij Cultura de voorjaarsvakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende leuke activiteiten.

Een paar activiteiten:

Peuter- en Kleutermuziek

Terwijl je kind als een kleine danser(es) door de zaal danst beleeft het spannende avonturen. Je kind reist door verre landen en ontmoet dieren, feeën en sprookjesfiguren.

Musical

Hou jij van zingen, dansen èn toneelspelen? Kies dan voor de workshop Musical want daar doe je alles in één workshop!

Trommelkring

We zingen samen bekende en minder bekende liedjes waarbij de kinderen mogen spelen op eenvoudige percussie instrumenten zoals: maracas, belletjes, handtrommeltjes, kindercajons, claves etc. Met z'n allen in een kring in een rustige en liefdevolle sfeer.

Lego bouwmiddag

Ben jij gek op lego? Maar vind je het ook een uitdaging om nog meer te kunnen dan alleen het bouwen van lego? Wil jij weten hoe je een robot van lego kunt programmeren die kan bewegen? Of een helikopter of satelliet? Kom dan naar de lego bouwmiddag!

Armbandjes maken

We gaan van allerlei verschillende kleuren en diktes wol supermooie en hippe armbandjes maken. Je leert makkelijke technieken hoe jij je eigen armbandje helemaal eigen kan maken.

Moordspel

Ben jij een echte detective? Vind je het leuk om op speurtocht te gaan? Kom dan naar de bibliotheek en ga samen met andere speurders aan de slag om een heuse moord op te lossen. Kun jij erachter komen wie de dader is en welk wapen er gebruikt is.

Er is nog veel meer dus bekijk snel het programma en reserveer! Plezier is gegarandeerd.