Staking 15 maart: Leuke en leerzame dag bij GeoFort

Staking 15 maart: Leuke en leerzame dag bij GeoFort

Leerzame dag bij GeoFort op 15 maart tijdens de staking

Omdat op vrijdag 15 maart het hele Nederlandse onderwijs staakt.. is GeoFort niet alleen een extra dag open voor alle (groot)ouders die een leuk dagje weg willen met de (klein)kinderen.. ook heeft GeoFort een heel programma opgezet voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Zo kunnen ouders hun kinderen onder begeleiding het fort laten ontdekken terwijl de ouders rustig kunnen (flex)werken in één van de sfeervolle ruimtes. 

Onder begeleiding verkennen de kinderen het fort en leren ze bijvoorbeeld hoe een zalm de weg vindt, waarom de noordpool verschuift, hoe een iPhone weet waar je bent, hoe kaarten kunnen liegen en nog veel meer. Bouwen ze een toren die een aardbeving kan doorstaan, vinden ze hun weg in het geurendoolhof en leven ze zich uit in de Vleermuisspeurtuin. Tussen de middag gaan ze pannenkoeken printen, eten en versieren. Hier krijgen ze ook een toffe kleurplaat met 3D bril.

Als ouder kun je ondertussen rustig (flex)werken in de sfeervolle Esri-Zaal en Topcon lounge, met gratis Wi-Fi en toegang tot onbeperkt koffie en thee.

Check snel de website voor de prijzen van dit leuke programma en meld je aan!