Gratis proefzwemles bij Zwembad Doelum

Gratis proefzwemles bij Zwembad Doelum

Gratis proefles

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort die zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort.

Nieuwsgierig naar het zwemlesavontuuur van zwembad Doelum? Geef je op voor een gratis proefzwemles en ontdek hoe leuk ons zwemlesavontuur is met Zed & Sop. Kom met je kind naar de gratis proefles, kom kijken of zwem gezellig mee. Kom tijdens de proefles alles te weten over onze zwemles. Het is voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kan je aanmelden voor deze les via doelum@optisport.nl

Zwemles op zondagochtend

Binnenkort zijn er ook zwemlessen op zondagochtend. En als je je nu inschrijft krijg je een leuke Zed & Sop broodtrommel of drinkbeker cadeau!