De Waanzinnige Boomhut (6+) bij Theater De Lampegiet

De Waanzinnige Boomhut (6+) bij Theater De Lampegiet

De Waanzinnige Boomhut (6+)

Theatergezelschap Meneer Monster zet deze kerstvakantie zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Theatergezelschap Meneer Monster zet deze kerstvakantie zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben de bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufje.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen won de Zapp Theaterprijs 2018, de publieksprijs voor de beste jeugdproductie van voorgaand seizoen. Tijdens Zapp Live maakten ze bekend dat een jury van negen kinderen tussen 8 en 12 jaar de voorstelling verkoos boven vier andere. De voorstelling ontving ook een Zilveren Krekel voor de meest indrukwekkende podiumprestatie.

Meer informatie over deze voorstelling vind je op de website van Theater De Lampegiet