Betuwse Open Kersendagen

  • van:  6 juli 2019 11:00
  • tot:  7 juli 2019 17:00
Betuwse Open Kersendagen

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli worden de Betuwse Open Kersendagen gehouden met leuke activiteiten voor jong en oud. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de vele kraampjes. De toegang tot het terrein is gratis. 

Voor kinderen is er genoeg te beleven tijdens de Betuwse Open Kersendagen. Zo is er speciaal voor hen een Kinderkersenplein waar ze zich kunnen laten schminken, manden kunnen vlechten of kunnen springen op het Flipje springkussen. Ook is er een kinderboerderij en kunnen ze meedoen aan de wedstrijd kersenpit spugen! Tijdens het kersenfeest zijn natuurlijk Flipje en de Kersenprinses aanwezig. Hoe leuk is het om als aandenken een foto met hen te hebben?

Kinderen willen graag ontdekken en ook dat kan dit weekend. Zo rijdt er het hele weekend een minitreintje door de boomgaard. Daarnaast kunnen de kinderen in een apart gedeelte van de boomgaard zelf hun kersen plukken en kopen.