Apenkooifeestje: beweegfeestje van Scopo Atletico in Amsterdam  

Overal in de regio 1, 1000AA Amsterdam en omstreken

  Ken je de Beweegfeestjes van Scopo Atletico al? Een geweldig plan voor het kinderfeestje van jouw sportieve zoon of dochter - natuurlijk ook te vieren in Amsterdam!

  Apenkooien op je kinderfeestje

  Neem nou apenkooien: alle kinderen zijn er dol op. Apenkooien is een tikspel, maar niet zomaar een tikspel. De hele gymzaal zal vol komen te staan met attributen waar de kinderen doorheen kunnen rennen, klimmen, kruipen en glijden. Er zal een instructeur zijn die dit spel begeleidt. Kortom, een feestje vol plezier in de gymzaal!

  Zelf locatie kiezen - Beweegfeestje-trainers komen naar jou

  Voor de Beweegfeestjes van Scopo Atletico bedenk je zelf waar je die wilt geven. Voor het Apenkooifeestje moet dat natuurlijk wel een gymzaal zijn die los te huur is. Met die gegevens neem je contact met ze op om dat te bespreken en de keuze definitief te maken. 

  Over Beweegfeestjes van Scopo Atletico

  Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop.

  Partijtje met Apenkooien in de regio Amsterdam boeken?

  Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Scopo Atletico. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes en kinderfeestjes in en om Amsterdam?
  We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

  GRATIS UitTips!

  Adres

  • Adres: Overal in de regio 1
  • Stad:  Amsterdam en omstreken
  • Land: 
  • Postcode:  1000AA