Zomerkamp bij Friends Call Me Jim (2 t/m 7 jaar)

Bartholomeus Ruloffstraat 9, 1071 WJ Amsterdam

Friends Call Me Jim werkt vanuit de visie dat ieder kind gebaat is bij ontdekken dat bewegen leuk is, want dan neem je dat je hele leven mee. Vanuit deze visie hebben ze een nieuwe aanpak gecreëerd om op een verhalende manier het plezier van bewegen te ontdekken.

Wat is Friends Call me Jim?

Friends Call me Jim is het beste te omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Zomervakantie-activiteiten bij Friends Call Me Jim

In de zomervakantie van 2019 kunnen kinderen bij Friends Call Me Jim meedoen met Joy in Motion (2-7 jaar) of de hele kampdagen (4-7 jaar). 

Friends Call Me Jim - Joy in Motion (2 - 7 jaar) 

Joy in Motion is een leuke, nieuwe gym van Friends Call me Jim, waarbij op vernieuwende manier belangrijke motorische vaardigheden worden aangeleerd. Met behulp van verschillende activiteiten en fantasierijke verhalen worden de kinderen klaar gestoomd voor een leven vol beweging. 

Deze lessen vinden plaats in de week van 15 t/m 19 juli en in de week van 19 t/m 23 augustus. 

Zomerkamp 2019 - Hele kampdagen (4-7 jaar)

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar worden deze zomervakantie hele kampdagen aangeboden, van 09.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen worden aangemeld voor de verschillende kampdagen, met iedere dag een ander thema. Het zomerkamp is een combinatie van binnen- en buitenactiviteiten. Denk aan: atletiek, dans, vechtsport, yoga en nog meer! 

Deze kampdagen vinden plaats in de eerste en de laatste week van de zomervakantie. Deelname aan de kampdagen kost € 98,- per kind. Eten en drinken zit daarbij inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op de website van Friends Call me Jim of mail naar hello@friendscallmejim.nl

De Jim-family kijkt er naar uit om jullie te verwelkomen!

Meld je aan!