Bij Terragon Nature Lab kunnen kinderen in de open natuur spelen, leren en experimenteren over alles wat er om hen heen te zien is. Een soort speeltuin maar dan van de natuur!

Terragon Nature Lab Amsterdam

Al meer dan 15 jaar komen alle onderwerpen aan bod als technologie, kunst, theater, raming, innovatie. De kinderen leren hier contact te maken met de natuur, zich bewust te zijn van hun omgeving, leren, creëren, samen te werken, elkaar ondersteunen, aan te moedigen, te inspireren en deel te nemen.

Natuurgebied in Amsterdam

De thuisbasis is een mooi natuurgebied van zo'n 2,5 hectare groen. Samen met de Tuinen van West, een uniek landelijk- en recreatielandschap van 700 hectare. Een gebied met bos- en tuingebieden, meerdere wagons en magische ruimtes, waaronder een 10 meter hoge tipi en een hoofdgebouw.  En dat slechts op op 10 km afstand van het Centraal Station en Schiphol. 

Kinderactiviteiten bij Terragon Nature Lab

Bij Terragon wordt hard gewerkt aan een collaboratief ecosysteem dat de natuur en regeneratief leven ondersteunt. Projecten en activiteiten zijn zoal natuurkampen voor kinderen, openluchtleerlaboratorium voor scholen en bezoekers, programma's voor natuurliefhebbers van alle leeftijden, levensechte experimenten, workshops, creativiteitssessies, symposia en nog veel meer.

Ontdek de kampen!

Nature Club

Elke woensdag van 13.00-16.30 uur is er de Nature Club waarbij je wekelijks in contact komt met de natuur. Dit geeft zowel fysieke, mentale als sociale voordelen! Met behulp van een bioloog en kunstenaar en voedselbosexpert gaan de kinderen (5-10 jaar) de natuur verkennen.

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials