Duurzaam en handzaam: spelen met karton!

De mei-vakantie is in volle gang, met straks nog een Hemelvaart en een Pinksterweekend voor de boeg. Of je nu thuis blijft of niet, helaas is er nog niet veel open. Dus dan maar thuis, in het huisje of in de tent de boel op stelten zetten! Maar hoe je doe je dat? Het speelgoed thuis is al tot in den treure gebruikt, en meenemen neemt enorm veel plaats in. 

De oplossing is kartonnen speelgoed!

Bekijk hier de leuke producten, van een raket tot zelf een mooie lamp maken!

Heb je de kartonnen producten van Kartent.nl al gezien? Super leuk om met de kids in elkaar te zetten en vervolgens helemaal te versieren. Nu spelen ze echt letterlijk alleen maar met de doos :). Gebruik ook de (duurzame) vingerverf, krijt of glitters. Aan creativiteit geen limiet.  Ze hebben nu voor de mei-vakantie speciale actie pakketten: verf plus het product nu met 20% korting! En alles is heel handzaam verpakt en past dus perfect in de auto. 

Bekijk de producten hier=>

Waarom is speelgoed van KarTent duurzaam?

Kartent zoekt naar duurzame oplossingen. Dat doen ze zo:

  • Slim verpakt!
    Ze maken hun verpakking zo klein mogelijk en gebruiken restmateriaal en al gebruikt karton. Zo kunnen ze de producten niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam vervoeren.
  • Duurzaam karton
    Het karton bestaat voor 73% uit gerecycled materiaal. De rest van het karton is gemaakt van FSC-gecertificeerde houtvezel. 
    100% te recyclen 
    In tegenstelling tot heel veel andere consumentenproducten is bij KarTent alles 100% te recyclen
  • Made in Amsterdam
    De producten worden niet in verre landen gemaakt, dus ze hoeven hier ook niet hierheen gesleept te worden met vervuilend transport! Bovendien komen ze bij KarTent allemaal met de fiets naar het werk! ;)
  • Gemaakt voor jou!
    Na je bestelling gaan ze meteen aan de slag om jouw product 'vers' te maken uit ons karton! Ze maken dus geen product teveel en hebben geen voorraad!

Huh, karton, is dat wel sterk genoeg?

Alles wordt van een sterk Kraft karton gemaakt. Dit is veel sterker dan je gewend bent dan bijvoorbeeld het karton van de online bezorgdoosjes of bananendoosjes. Dat komt wel goed dus!

Dus zoek je nog iets leuks voor de vakantie? Dan hopen we je met dit handzame, duurzame en creatieve idee geïnspireerd te hebben! 

Inspiratie 😀