De vakantie vliegt voorbij... nog maar twee weken te gaan! Hebben jullie het nog naar je zin met de kids? Je kunt vast wel wat ideetjes voor uitjes, voorstellingen en kampdagen gebruiken, dus hier zijn ze voor de komende week!  Plus een paar toffe feestjes - voor als je na de vakantie weer een kinderfeestje te regelen hebt.

Maak er een mooie vakantieweek van!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Uitjes in de vakantie ►
Ben jij al op woensdag bij de heerlijke activiteiten op NDSM Kinderwerf bij Noorderlicht geweest? Zéker doen, superleuk voor de kids én voor jou!
En dit dan - ook zo tof: het Summer Fortival op Fort Uitermeer in Weesp! Elke woensdag en zondag deze vakantie... genieten van de festivalsfeer.
 
Geniet deze zomer bij Theater Carré van een heerlijk terras met stadsstrand en binnen gratis nostalgische attracties. Top voor een dagje uit in eigen land. 
Zin in een gezellig binnen-uitje met het hele gezin? Ga GlowGolfen in Amsterdam-Noord... Mooie combi met film bij Euroscoop en eten bij Hollywood Café!
 
Zijn jullie al op fantasie-vakantie geweest in Het Scheepvaartmuseum deze vakantie? Er is allerlei leuks te doen in het thema 'Reis met ons mee'!
Buiten tekenen in de tuinen van het Rijksmuseum? Doe mee met de zomerworkshops of volg met je gezin een leuke familierondleiding. 
 
Heb je al gestemd bij de ANWB voor het Leukste uitje van Nederland? Zowel voor Noord-Holland als landelijk zijn er véél uitjes in Amsterdam genomineerd!
Kijken jullie thuis graag films en series, zijn jullie dol op Disney, Marvel, Pixar en National Geographic? Dan is Disney+ een mooi alternatief voor je filmkast...
Voorstellingen voor kids ►
Dat is bijzonder: voorstellingen voor kids in de Beurs van Berlage! Komende zondag komt Dirk Scheele de kindjes vermaken met In Holland staat een huis.
Het nieuwe programma voor Kids Only in Het Ketelhuis is bekend: Trolls Worldtour & Lassie. Heerlijk zonder ouders naar de film, hoe cool is dat?!
Last minute kamptips ►
Er zijn een paar plekjes vrijgekomen voor de laatste vakantieweek bij Stal Oostwal in Broek in Waterland...  zó tof voor kids... snel boeken voor ze vol zijn!
Ook bij de LEGO-kampen van Bouwgabbers in de laatste twee weken zijn nog een páár plekjes. Of misschien al niet meer? Snel checken!
Inspiratie voor kinderfeestjes ►
Een escaperoom: samen ontsnappen uit een spannende kamer, dát is tof voor je feestje! Check de mogelijkheden voor zo'n escapefeestje bij Backspace!
Ook tof: VR games spelen op je kinderfeestje. Dat gaat geweldig bij de feestjes van The VR Room - supergezellig met vrienden en vriendinnen.
Lekker in beweging op een kinderfeestje - heerlijk voor de jarige en vriend(innet)jes! Check de vele Beweegfeestjes van Scopo Atletico, zoals Levend Stratego...
Hoe leuk is het als er zo'n mooie prinses op je feest komt? Katt Alyssa 'doet' verschillende prinsessen, zingt, danst, speelt, maakt kindjes mooi - zo lief!
 
 
 
Alle uitjes in en om Amsterdam! ►