Zoomeravonden bij ARTIS met allerlei kinderactiviteiten

  • ARTIS Bij  ARTIS
  • van:  29 juni 2019 10:00
  • tot:  29 juni 2019 23:00
Zoomeravonden bij ARTIS met allerlei kinderactiviteiten

In de zomermaanden gaat ARTIS iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn activiteiten voor kinderen, optredens van muziektalenten en bekende artiesten en speciale voorstellingen in het planetarium. Elke week een nieuw programma!

ARTIS-Zoomeravond zaterdag 29 juni voor kinderen

Tijdens de kinderactiviteit van zaterdag 29 juni gaan de kinderen onder begeleiding van docenten van ARTIS-Ateliers met een schetsboek en grafietpotlood de bloemen en planten van ARTIS tekenen. De activiteit vindt plaats in de Hollandse Tuin om 15.00 uur. 

De Zoomeravonden in ARTIS 

Iedere zoomeravond in ARTIS kun je genieten van de zomersterrenhemel, muziek in het park tijdens een picknick in het gras of deelnemen aan de avondrondleiding. Ook kun je in het Planetarium stempels halen voor je ruimtepaspoort en met de stempels uiteindelijk een speciale ruimtebutton verdienen. Bovendien is er altijd wat lekkers te eten en te drinken bij de diverse eet-en drinkgelegenheden. 

Kijk voor het volledige programma op de website van ARTIS. 

Foto: website ARTIS 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: Schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!