Woezel & Pip en de tijdmachine (2+) in Schouwburg Amstelveen

Woezel & Pip en de tijdmachine (2+) in Schouwburg Amstelveen


De vrolijke, bekende figuren Woezel & Pip komen op zondag 10 februari naar Schouwburg Amstelveen met de kindervoorstelling Woezel & Pip en de tijdmachine, superleuk voor de kleintjes vanaf 2 jaar.

Over Woezel & Pip en de tijdmachine (2+)

Kinderhelden Woezel & Pip komen naar het theater met alweer zo'n fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers. Een verhaal dat bovendien nog niet eerder in boekvorm verscheen. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel & Pip kunnen niet wachten.

Als de Wijze Varen even niet kijkt, stappen ze met hun vriendjes Buurpoes en Charlie stiekem in zijn nieuwe tijdmachine. Op naar het land van nog niet gebeurd. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken in de Tovertuin. Zing en dans mee met nieuwe liedjes en schuif naar het puntje van je stoel als het een klein beetje spannend wordt.

Naar Woezel & Pip met meet en greet in Schouwburg Amstelveen? 

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen komen knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel & Pip. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!