Waar de Wind Woont (AL) door Wie Walvis in Het Zonnehuis

Waar de Wind Woont (AL) door Wie Walvis in Het Zonnehuis


In Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord kunnen jullie genieten van de familievoorstelling Waar de Wind Woont van Theatergroep Wie Walvis. 

Een poëtische familievoorstelling, met muziek geïnspireerd op flamenco en fado, over de weg kwijtraken en hem beetje bij beetje terug proberen te vinden.

De voorstelling: Waar de Wind Woont

Een jongen is helemaal alleen. Alles en iedereen is weg en het enige dat klinkt is de wind. De jongen wil helemaal niets met de wind te maken hebben. De wind heeft immers alles kapot gemaakt. 

Hij besluit de wind te gaan vangen en op te sluiten maar dat is helemaal niet gemakkelijk! Hoe vang je wind? En hoe laat je wind ophouden met lawaai maken? Langzaam leert de jongen meer en meer over de wind en ziet dat de wind ook heel handig en zelfs grappig is. Hij zal de wind moeten gaan gebruiken om op een betere plek te kunnen komen. Maar om zich te laten meewaaien door de wind moet hij alles loslaten, en of hij dat durft...

Gaan jullie ook naar Het Zonnehuis in Noord?

Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van Stadsherstel, waar de voorstellingen van Het Zonnehuis gepubliceerd staan.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!