'Vrienden voor Altijd' van Samba Salad in Paradiso

  • van:  16 februari 2019 13:00
  • tot:  16 februari 2019 14:30
 'Vrienden voor Altijd' van Samba Salad in Paradiso

Samba Salad bestaat 40 jaar en viert deze verjaardag in Paradiso in Amsterdam met de heerlijke muzikale kindervoorstelling Vrienden voor altijd!

Vrienden voor altijd!

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar! Vrienden zijn de leukste mensen waar je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Wat is het leven zonder vrienden?! Vriendschap is van alle (leef-)tijden en Samba Salad wil dit graag met jou vieren in Paradiso Amsterdam. Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor... altijd!

Over Samba Salad

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Grote mensen genieten ook mee, want muziek voor kinderen is heus niet kinderachtig! Muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waar inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht. 

Gaan jullie ook naar Paradiso Amsterdam?

Voor meer info en tickets ga je naar de website van Paradiso.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!