Vos en Haas: Vos schept op (4+) in Theater Oostblok

Vos en Haas: Vos schept op (4+) in Theater Oostblok

Theatergroep Houtjetouwtje komt naar Theater Oostblok in Amsterdam met de voorstelling Vos en Haas: Vos schept op - voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over de voorstelling Vos en Haas: Vos schept op

Houtje touwtje is terug met de derde voorstelling in de Vos en Haas trilogie, met weer vrolijke poppen, opzwepende liedjes en vol verse ingrediënten!

Is de soep niet goed?’
‘Er zit ui in! En prei en selderij en worteltjes.
Dat had je niet moeten doen, Haas.
Je had GEWOON soep moeten koken.

Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor Haas. Als Vos even weg is werpt Haas, stiekem, een blik in de pan. Vos is woest! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt zelf alleen maar vers!

Vos houdt vooral van zoetigheid, Haas eet het liefst gezonde wortels. Dan bedenkt Vos, die gek is op eten én koken, een briljant plan: hij gaat een taart maken die lekker is én gezond. En de kinderen mogen meehelpen.

Een vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten! In de Vos en Haas trilogie (naar de beroemde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing), komt Houtjetouwtje met het derde verhaal in de reeks: Vos schept op, een culinaire voorstelling over langs elkaar heen praten, samen koken en lekker smikkelen en smullen.

Gaan jullie ook naar Theater Oostblok?

Voor meer informatie over de voorstelling en natuurlijk voor tickets ga je naar de website van Theater Oostblok.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!