VET Kindercabaret (6+) komt naar Schouwburg Amstelveen

VET Kindercabaret (6+) komt naar Schouwburg Amstelveen

Op zondag 7 april komt het legendarische VET Kindercabaret naar Schouwburg Amstelveen met de voorstelling het vijfde couplet. Dat wordt lachen! Bovendien kun je voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken komen eten. 

Over Het vijfde couplet van VET Kindercabaret (6+) 

VET kindercabaret maakt al meer dan 10 jaar vet grappige sketches en swingende liedjes over herkenbare situaties waar kinderen en hun ouders hard om kunnen lachen. VET gaat over lastige vaders en moeders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen... VET Kindercabaret is hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd.

Naar VET Kindercabaret in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Met pannenkoekenfestijn

Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot do 4 april 12.00 uur. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel snel. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!