Trippel Trappel Dierensinterklaas bij Rialto (4+)

Trippel Trappel Dierensinterklaas bij Rialto (4+)

Op zoek naar een leuke familiefilm voor komend weekend in Amsterdam? Kom dan naar Filmtheater Rialto in Zuid en geniet van de spannende sinterklaasavonturen met de film 'Trippel Trappel Dierensinterklaas'. De laatste kans om deze familiefilm te komen zien! 

Trippel Trappel Dierensinterklaas (4+)

Sprankelende animatiefilm van Nederlands-Belgische bodem. Waarom krijgen de dieren eigenlijk geen cadeautjes van Sinterklaas? De altijd drukke en vaak overmoedige Fretje de fret kan geen reden bedenken en maakt, net als de andere dieren, een verlanglijstje om bij de haard te leggen. Maar er is een probleem: het is al de dag van Pakjesavond… Er zit niets anders op dan de verlanglijstjes aan de Sint zelf te gaan overhandigen. Samen met Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie gaat hij op pad. Einddoel: Sints stoomboot. Maar die tocht blijkt niet eenvoudig, zeker niet omdat ze gedwarsboomd worden door de gemene rat.

Kom je ook naar Filmtheater Rialto? 

Kijk voor meer informatie en tickets voor de film Trippel Trappel Dierensinterklaas op de website van Filmtheater Rialto.

De film speelt op zaterdag 8 december om 14.00 uur voor de allerlaatste keer bij Filmtheater Rialto. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!