Wat ga je doen met de kinderen dit weekend? Wij hebben altijd leuke ideetjes, zeker nu er weer zo veel meer kan! Soms is er zoveel te doen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dus dachten wij: we maken een top 5 voor deze zaterdag en zondag. Voor jouw inspiratie...

Wat ga je doen met de kids in Amsterdam?

Natuurlijk is nog véél meer leuks dat je kunt gaan doen, dus check vooral:

En ben je aan het nadenken over een kinderfeestje? Mis dan zeker de grote variatie aan feestideetjes in de regio Amsterdam niet!

5 tips voor uitjes met kinderen dit weekend 

Dan onze top 5 tips voor dit weekend - 11 tot en met 13 juni 2021. Het weer ziet er goed uit, dus het is heerlijk om lekker naar buiten te gaan. Misschien zelfs wat warm - dan is het ook wel weer fijn om op een koele plek binnen zijn. We hebben voor allebei wel wat ideetjes... in willekeurige volgorde:

1. Lekker varen

Heb je een bootje, kano, roeiboot, sup of iets anders dat vaart? Perfect weer voor een dagje op het water! Of ga er één huren... bijvoorbeeld bij Watersportcentrum Sloterplas, Poel's Up, Twiske Haven of (met Go-Kids korting) Rent & Event!

Kajak huren bij Twiske Haven

2. Heerlijk zwemmen

Of je gaat niet óp, maar ín het water... heerlijk zwemmen. Waar dan? Check ons overzicht met buiten-zwem-plekken in en om Amsterdam - en ga  lekker afkoelen.

Zwemmen bij Poel's Up Amstelveen

3. Kindertheater

Het kan weer: samen naar een fijne kindervoorstelling! Bijvoorbeeld:

De Nieuwe Kleren van de Keizer - Joris Lehr bij Teatro Munganga

4. Familieworkshop

Er zijn ook vaak leuke workshops die je met het hele gezin kunt doen. Kijk maar:

My Deer Self - workshop Cobra Museum

5. IVN Slootjesdagen

Het is feest bij IVN dit weekend met de IVN Slootjesdagen. In het hele land worden er toffe activiteiten voor kids georganiseerd bij de sloten, superleuk en leerzaam!

Wij zeggen: heel veel plezier dit weekend!

Nadine & Anneke
Go-Kids Amsterdam

PS: kandidaten voor het voortzetten van onze mooie Go-Kids regio zijn nog steeds welkom!