TOFFE ZOMERVAKANTIE KAMPEN IN EN OM AMSTERDAM 2019

  • van:  30 juni 2019 09:00
  • tot:  31 augustus 2019 19:00
TOFFE ZOMERVAKANTIE KAMPEN IN EN OM AMSTERDAM 2019

Toffe zomer vakantiekampen in en om Amsterdam

De zomervakantie is begonnen! Een vakantie die voor veel kinderen best lang duurt als je niet heel lang op reis bent... dan is een zomerkamp een top oplossing. En kijk eens hoe veel verschillende vakantieweken /zomerkampen er zijn voor de kinderen! Zorg dat je snel een plekje boekt voor jullie favoriete kamp, want voor je het weet, is het volgeboekt! 

Spectaculaire activiteiten met UPVenture van UP Events

UP Events organiseert dit jaar voor het eerst een supergaaf zomerkamp in Amsterdam. Er worden allerlei spectaculaire activiteiten georganiseerd op het terrein van UP Events (met zelfs een eigen bos). Wat dacht je van ... bubbel voetbal, lasergamen, virtual reality, hutten bouwen en survival technieken? Tof toch?!

ART CAMP van ARTZUID

Ontdek de kunstenaar in jou tijdens het ARTZUID Art Camp deze meivakantie in het Beatrixpark in Amsterdam. 5 dagen aan de slag als een echte kunstenaar en ontwikkel je creativiteit. Je leert over de verschillende manieren om kunst te maken en kunt losgaan met allerlei materialen en technieken. Elke dag leer je wat nieuws! 

Splashweken - Watersportcentrum Sloterplas - lekker op en in het water

Watersportcentrum Sloterplas organiseert in de meivakantie de Splashweken! Heerlijk met watersport bezig zijn: zeilen, vlotten bouwen, kanoën en waterfietsen.. dat is maar een kleine selectie. Het wordt een onvergetelijke Splashweek!

Sportkampen van Kids Aktief in Amsterdam, Amstelveen e.o.

Tijdens de zomervakantie organiseert Kids Aktief leuke, gezellige en niet te vergeten uiterst sportieve- vakantiekampen. Van een 3-daags hockeykamp, voetbalkamp, Mixed Action Camp tot paardrijkamp. Of een turbozwemkamp met de mogelijkheid tot afzwemmen! Er zijn superveel leuke mogelijkheden, voor ieder kind van 4 tot 12 jaar wat wils.  In Amsterdam en Amstelveen.

3 in 1 Summer Camp voor kleintjes

Bij WOW Amsterdam en My Little van Gogh zit je altijd goed met je jonge kinderen. Voor kids van 3 tot 7 jaar oud hebben ze het 3 in 1 zomerkamp: helemaal in het teken van ontdekkingen, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! De kinderen kunnen een halve of een hele dag komen spelen en beleven - heerlijk toch?! Let op: t/m 31 mei geldt een vroegboekkorting. 

Yogakamp bij de Kinderyogatuin 

Maar liefst 3 dagen genieten van een heerlijk yogakamp in de binnen- én buitenlucht. Met in- en ontspanning en ieder jaar iets nieuws: zoals (body) percussie, een klankschalenbad, het maken van je eigen stempel van een uit de tuin gerooide aardappel, aerial yoga, wobbelyoga, ‘in je kracht’ workshop, verse pesto maken, mantra zingen. Wat zal dit jaar, naast fijne yoga lessen, in petto hebben?! 

De Zomertheaterweek bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool 

Tijdens de Zomertheaterweek van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool kunnen kinderen (zowel nieuwe leerlingen als bestaande) uit groep 7 en 8 intensief aan de slag met het maken van een theatervoorstelling. Aan het eind van de week voeren ze deze voorstelling op voor familie en vrienden. Ervaring is niet nodig, wel een flinke dosis energie! 

Summertime Learning | Vloggend door Amsterdam met Urban Kids

Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen met Urban Kids al lerende op avontuur in Amsterdam. Tijdens dit Summertime Learning-avontuur krijgen de kinderen allerlei (op rekenen en taal gebaseerde) opdrachten mee en verwerken dit vervolgens in een vlog. Een superleuk en leerzaam zomerkamp, toch?!

Outdoor & Watersportkamp van Sport4Kidz

Heb jij kids in de leeftijd 6 t/m 12 jaar (tenminste met hun A-diploma), die graag buiten zijn? Wat dacht je dan van zo'n heerlijk Outdoor- en Watersportkamp van Sport4Kidz op Jeugdland? Vlotten bouwen, kajakken, SUPpen, zeilen of zelfs survivallen... 

Toverknol Theaterkampen

Heerlijk voor de jongere kinderen t/m 9 jaar: theaterdagen en theater werkweek bij Kindertheater De Toverknol in Amsterdam.

De Toverknol Theaterkampen zijn een superbelevenis voor jouw kind dat van toneelspelen houdt!

Kids Camp voetbalkamp bij Powerleague Amsterdam 

Is jouw zoon of dochter gek op voetballen? Bij het Kids Camp voetbal kamp van Powerleague kunnen zij hun plezier niet op. Er worden allerlei leuke (en verschillende) spelletjes en activiteiten gedaan én er zijn prijzen mee te winnen. Alle spelniveau's zijn welkom. Plezier staat voorop :). 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!