TOFFE ZOMERVAKANTIE KAMPEN IN EN OM AMSTERDAM 2019

Toffe zomer vakantiekampen in en om Amsterdam

De zomervakantie is begonnen! Een vakantie die voor veel kinderen best lang duurt als je niet heel lang op reis bent... dan is een zomerkamp een top oplossing. En kijk eens hoe veel verschillende vakantieweken /zomerkampen er zijn voor de kinderen! Zorg dat je snel een plekje boekt voor jullie favoriete kamp, want voor je het weet, is het volgeboekt! 

Spectaculaire activiteiten met UPVenture van UP Events

UP Events organiseert dit jaar voor het eerst een supergaaf zomerkamp in Amsterdam. Er worden allerlei spectaculaire activiteiten georganiseerd op het terrein van UP Events (met zelfs een eigen bos). Wat dacht je van ... bubbel voetbal, lasergamen, virtual reality, hutten bouwen en survival technieken? Tof toch?!

ART CAMP van ARTZUID

Ontdek de kunstenaar in jou tijdens het ARTZUID Art Camp deze meivakantie in het Beatrixpark in Amsterdam. 5 dagen aan de slag als een echte kunstenaar en ontwikkel je creativiteit. Je leert over de verschillende manieren om kunst te maken en kunt losgaan met allerlei materialen en technieken. Elke dag leer je wat nieuws! 

Splashweken - Watersportcentrum Sloterplas - lekker op en in het water

Watersportcentrum Sloterplas organiseert in de meivakantie de Splashweken! Heerlijk met watersport bezig zijn: zeilen, vlotten bouwen, kanoën en waterfietsen.. dat is maar een kleine selectie. Het wordt een onvergetelijke Splashweek!

Sportkampen van Kids Aktief in Amsterdam, Amstelveen e.o.

Tijdens de zomervakantie organiseert Kids Aktief leuke, gezellige en niet te vergeten uiterst sportieve- vakantiekampen. Van een 3-daags hockeykamp, voetbalkamp, Mixed Action Camp tot paardrijkamp. Of een turbozwemkamp met de mogelijkheid tot afzwemmen! Er zijn superveel leuke mogelijkheden, voor ieder kind van 4 tot 12 jaar wat wils.  In Amsterdam en Amstelveen.

3 in 1 Summer Camp voor kleintjes

Bij WOW Amsterdam en My Little van Gogh zit je altijd goed met je jonge kinderen. Voor kids van 3 tot 7 jaar oud hebben ze het 3 in 1 zomerkamp: helemaal in het teken van ontdekkingen, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! De kinderen kunnen een halve of een hele dag komen spelen en beleven - heerlijk toch?! Let op: t/m 31 mei geldt een vroegboekkorting. 

Yogakamp bij de Kinderyogatuin 

Maar liefst 3 dagen genieten van een heerlijk yogakamp in de binnen- én buitenlucht. Met in- en ontspanning en ieder jaar iets nieuws: zoals (body) percussie, een klankschalenbad, het maken van je eigen stempel van een uit de tuin gerooide aardappel, aerial yoga, wobbelyoga, ‘in je kracht’ workshop, verse pesto maken, mantra zingen. Wat zal dit jaar, naast fijne yoga lessen, in petto hebben?! 

De Zomertheaterweek bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool 

Tijdens de Zomertheaterweek van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool kunnen kinderen (zowel nieuwe leerlingen als bestaande) uit groep 7 en 8 intensief aan de slag met het maken van een theatervoorstelling. Aan het eind van de week voeren ze deze voorstelling op voor familie en vrienden. Ervaring is niet nodig, wel een flinke dosis energie! 

Summertime Learning | Vloggend door Amsterdam met Urban Kids

Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen met Urban Kids al lerende op avontuur in Amsterdam. Tijdens dit Summertime Learning-avontuur krijgen de kinderen allerlei (op rekenen en taal gebaseerde) opdrachten mee en verwerken dit vervolgens in een vlog. Een superleuk en leerzaam zomerkamp, toch?!

Outdoor & Watersportkamp van Sport4Kidz

Heb jij kids in de leeftijd 6 t/m 12 jaar (tenminste met hun A-diploma), die graag buiten zijn? Wat dacht je dan van zo'n heerlijk Outdoor- en Watersportkamp van Sport4Kidz op Jeugdland? Vlotten bouwen, kajakken, SUPpen, zeilen of zelfs survivallen... 

Toverknol Theaterkampen

Heerlijk voor de jongere kinderen t/m 9 jaar: theaterdagen en theater werkweek bij Kindertheater De Toverknol in Amsterdam.

De Toverknol Theaterkampen zijn een superbelevenis voor jouw kind dat van toneelspelen houdt!

Kids Camp voetbalkamp bij Powerleague Amsterdam 

Is jouw zoon of dochter gek op voetballen? Bij het Kids Camp voetbal kamp van Powerleague kunnen zij hun plezier niet op. Er worden allerlei leuke (en verschillende) spelletjes en activiteiten gedaan én er zijn prijzen mee te winnen. Alle spelniveau's zijn welkom. Plezier staat voorop :). 

Zomerkamp bij Friends Call Me Jim (2 t/m 7 jaar)

The Storytelling Gym Friends Call Me Jim biedt deze zomer losse lessen en hele kampdagen aan, variërend voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar oud. Fantasierijken verhalen, binnen- en buitenactiviteiten en vooral doordachte sets aan bewegingslessen. 

Stoer jongerenkamp bij Stal Oostwal

Of heb jij meer een stoere boy of girl die graag bezig is met quad rijden, vlotten bouwen, vuurtje stoken, dat soort ruige dingen? Die kan zijn of haar hart ophalen tijdens het stoere jongerenkamp bij Stal Oostwal. Als je wilt met kamperen, maar thuis slapen kan ook.

Zomerkamp van Mad Science - activiteiten en experimenten! 

Zomerkamp van Mad Science: zo'n toffe belevenis! Vier dagen vol leuke activiteiten en experimenten - met € 30 Go-Kids korting!

Multisport Zomerkamp van Monkey Moves

Ken je Monkey Moves al? Dat is apeleuke multisport voor jonge kids. Ze hebben lessen en kinderfeestjes, maar ook een heerlijk Monkey Moves zomerkamp - speciaal voor kids van 4 t/m 9 jaar.

Tijdens dit dagkamp beleven ze wel 8 verschillende sporten!

Buitenspelen Theatercursus bij het Vondelpark Openluchttheater

In het Vondelpark Openluchttheater kunnen kinderen van 8 t/m 14 jaar meedoen met de Buitenspelen Theatercursus - met optreden!

Musical-, zang-, cinema- en muziektheaterkamp bij Xapp

Acteren, filmen of zingen? Het kan allemaal tijdens de zomerkampen van Xapp: 5 dagen musical-, zang-, cinema- en muziektheaterkamp.

Summercamp Heino - kampvuur, minigolf, disco en veel meer! 

Check Summercamp Heino, zo superleuk! Kampvuur, minigolf, disco, outdoor, pizza bakken, film, zwemmen en nog véél meer....

Ponykamp in Holten

Wat dacht je van een ponykamp in Manege stal de Eik in Holten - natuurlijk met overnachtingen? Deze kleinschalige ponykampen staan bol van de leuke, gezellige en leerzame activiteiten met maximaal 18 kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

De kids krijgen dressuur- en springles, maken buitenritten over de Holterberg, ervaren hoe het is om te mennen en je doen voltige. Naast al het rijden doen ze natuurlijk nog veel meer toffe dingen!

Zomerweek bij Theater de Meervaart (Meervaart Jong)

Meervaart Jong organiseert een zomerweek vol theater, natuur, sport & spel, atelier en dans bij het Talentenhuis van de Meervaart. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!