Theatervoorstelling Dikkie Dik & Ik (2+) - OBA Oosterdok

  • OBA OosterdokBij  OBA Oosterdok
  • van:  20 februari 2019 11:00
  • tot:  20 februari 2019 11:45
 Theatervoorstelling Dikkie Dik & Ik (2+) - OBA Oosterdok

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? In de voorstelling van Stichting 2-Ater brengen twee acteurs met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.

Theatervoorstelling Dikkie Dik & Ik (2+)

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

 In de voorstelling van Stichting 2-Ater beweegt Dikkie Dik zich door middel van interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

 Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Kaarten voor de voorstelling

Normaal:         €10,-

Met OBA-pas: €5,-   

Met stadspas: €2,50

De kaarten moeten vooraf besteld worden. Dit kan via https://www.oba.nl/agenda.dikkie.html

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!