Theater Rotterdam - Hamlet de familievoorstelling (8+) in Theater de Meervaart

Theater Rotterdam - Hamlet de familievoorstelling (8+) in Theater de Meervaart


Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) komt in februari 4 dagen lang naar Theater de Meervaart met de familievoorstelling Hamlet, superleuk voor kinderen en ouders vanaf 8 jaar! Let op: er wordt afgeraden deze voorstelling met kinderen jonger dan 8 jaar te bezoeken. 

Over Hamlet van Theater Rotterdam

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z'n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Naar Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) in Theater de Meervaart?

De voorstelling is te zien op:  

  • do 7 februari - 19.00 uur
  • vr 18 februari  - 19.00 uur 
  • za 19 februari - 19.00 uur 
  • zo 10 februari - 14.30 uur

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!