Theater Rotterdam - Hamlet de familievoorstelling (8+) in Schouwburg Amstelveen

Theater Rotterdam - Hamlet de familievoorstelling (8+) in Schouwburg Amstelveen


Na Snorro, Woef Side Story en De Gelaarsde Poes komt Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) met maar liefst drie voorstellingen van Hamlet, de familievøørstelling naar Schouwburg Amstelveen. Een familiespektakel vol haastverkledingen en kolderieke knokpartijen voor iedereen vanaf 8 jaar (van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari) 

Over Hamlet van Theater Rotterdam

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z'n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

 Let op: er wordt afgeraden deze voorstelling met kinderen jonger dan 8 jaar te bezoeken.

Naar Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) in Schouwburg Amstelveen?

De voorstelling is te zien op:  

  • vr 18 januari  - 19.00 uur 
  • za 19 januari - 19.00 uur 
  • zo 20 januari - 15.00 uur

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Schouwburg Amstelveen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!