Superloser (6+) door Lefkop in de Buiksloterkerk

  • BuiksloterkerkBij  Buiksloterkerk
  • van:  16 december 2018 11:00
  • tot:  16 december 2018 11:45
Superloser (6+) door Lefkop in de Buiksloterkerk

Lefkop komt naar de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord om de voorstelling Superloeser te spelen - een heerlijke voorstelling voor kids vanaf 6 jaar.

Over de voorstelling Superloeser

Joyce is een superheld. Ze zit, net als elke andere superheld, op de Superheldenschool. Elke superheld op de Superheldenschool heeft een handige superkracht. De een kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel, en weer een ander spuugt vuur. Joyce kan natuurlijk ook iets. Haar superkracht is namelijk dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten… Maar daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

Joyce heeft het gevoel dat ze nergens goed in is: ze haalt slechte cijfers op school en heeft tot overmaat van ramp een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenootje Jerry. Hij zegt altijd: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.” Joyce weet het niet… Is dat echt zo: zal ze ooit de wereld kunnen redden met haar knakworsten?

Over jeugdtheatergroep Lefkop

Schrijver en regisseur Tim Kamps bedacht Superloeser voor Lefkop, een jonge en energieke jeugdtheatergroep. Met zijn razendsnelle voorstellingen blijft Lefkop het publiek altijd net een stapje voor en zorgt dat jong en oud met een brede lach de zaal verlaten.

Gaan jullie ook naar Superloeser in de Buiksloterkerk?

Voor de allerkleinsten (kinderen jonger dan 6 jaar) is Superloeser iets té spannend…

De voorstelling in de Buiksloterkerk begint om 11.00 uur en duurt 45 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur.
Entree (inclusief koffie, thee, limonade): €5,00 (tot 12 jaar), €13,50 (vanaf 12 jaar) of €11,00 (Vrienden Buiksloterkerk). 

Kaarten zijn te koop aan de deur of online.

Foto: Nicoline Rodenburg

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!