StadsLab in de Voorjaarsvakantie in het Amsterdam Museum

  • Amsterdam MuseumBij  Amsterdam Museum
  • van:  24 februari 2019 15:00
  • tot:  24 februari 2019 16:15
StadsLab in de Voorjaarsvakantie in het Amsterdam Museum

In de Voorjaarsvakantie zijn er in het Amsterdam Museum elke woensdag en zondag extra familieactiviteiten voor de hele familie met kinderen tussen de 4-12 jaar: het StadsLab!

StadsLab voor families

Kom deze vakantie naar het StadsLab in het Amsterdam Museum en beleef het StadsLab voor families! Amsterdam is een heel diverse stad: de inwoners komen uit wel meer dan 180 landen! Maar hoe zat dat vroeger eigenlijk? Hoe leven en leefden we met elkaar in de stad? En hoe beleven we die stad met vrienden? Aan de hand van museumstukken onderzoeken we deze vakantie Amsterdam als mensenstad!

Je begint met een rondleiding in het museum en focussen op de stad Amsterdam van toen en nu. Daarna gaan jullie verder in het StadsLab verder op onderzoek uit, bijvoorbeeld met behulp van lego of met door met elkaar te filosoferen. Jullie nemen de stad onder de loep en komen samen tot antwoorden.

Onze Go-Kids reporters Jaydah & Djaiony deden in de afgelopen Kerstvakantie mee met het StadsLab!

Doe je ook mee met het StadsLab in Amsterdam Museum?

Leeftijd: Voor de hele familie (met kinderen tussen de 4-12 jaar)
Ouders: Ook leuk voor (groot)ouders!
Kosten: € 2,50, exclusief entree (kinderen tot 18 jaar hebben gratis entree)
Max. aantal deelnemers: 15 (jong  en/of oud)

Snel aanmelden!

Het StadsLab wordt om 15.00 uur georganiseerd op:

  • zondag 17 februari
  • woensdag 20 februari
  • zondag 24 februari

Het maximale aantal deelnemers per keer is 15 personen. Voordat je het weet zitten de sessies in de Voorjaarsvakantie vol, dus meld je snel aan via activiteiten@amsterdammuseum.nl!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!