Sprookjes in de Krokus bij Filmtheater Rialto in Amsterdam Zuid

Sprookjes in de Krokus bij Filmtheater Rialto in Amsterdam Zuid

Een tof festival in de voorjaarsvakantie (16 t/m 24 februari) met mooie, grappige en spannende films, betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Georganiseerd door Rialto, CC Amstel, de amsterdamse jeugdtheaterschool en de OBA Amsterdam.

Programma Rialto in de voorjaarsvakantie!

dagelijks (beh. Ma) 13.15; Ma 15.15 - Do. eenmalig in 3D!
MAYA: DE HONINGSPELEN (6+)
De jaarlijkse Honingspelen komen er aan. Het vrolijke nieuwsgierige bijtje Maya en haar vriendjes moeten de eer van de bijenkorf verdedigen. Als ze verliezen, zijn ze alles kwijt. Spannend! 

dagelijks 12.00 uur
ERNEST & CELESTINE WINTERPRET (3+)
De winter komt er aan en dat betekent dat de grote beer Ernest snel aan zijn winterslaap gaat beginnen. Maar eerst moet hij nog van alles doen, samen met het muisje Celestine. Superlieve animatiefilm voor de allerkleinsten!

maandag 18 februari 14.00 uur 
LEGO-WORKSHOP (6+)
LEGO-koning Roloff de Jeu verzorgt weer een LEGO-workshop. Deze keer leert hij de deelnemers om insecten te maken van LEGO. Deelnemen kan alleen in combinatie met een kaartje voor MAYA: DE HONINGSPELEN op dezelfde dag om 15.15 uur. 

dagelijks
KNUTSELFESTIJN & KAARSEN MAKEN (AL)
Tijdens Sprookjes in de Krokus kun je iedere middag lekker knutselen en kleuren in Rialto en op woensdag 20 februari maken we met bezoekers van MAYA: DE HONINGSPELEN vanaf 12.15 kaarsjes van bijenwas.

KAARTEN & PRIJZEN RIALTO:
Ceintuurbaan 338 | www.rialtofilm.nl
Kinderen & ouders: € 7,00
BSO /NSO: € 4,50
3D toeslag: € 2,00
Film (Maya) & Lego-workshop: € 8,50
Knutselfestijn & workshop kaarsjes maken gratis (voor kaarsjes maken wel aanmelden via publiciteit@rialtofilm.nl)

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!