Rupsje Nooitgenoeg (2+) in Schouwburg Amstelveen

Rupsje Nooitgenoeg (2+) in Schouwburg Amstelveen

Wie kent de betoverende verhalen van Eric Carle niet? In deze voorstelling worden vier verhalen van de beroemde jeugdschrijver op magische wijze tot leven gebracht. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en op zondag 9 december te zien in Schouwburg Amstelveen.

De verhalen in de voorstelling Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet. Kleine en grote bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een grote glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Gaan jullie ook naar Rupsje Nooitgenoeg in Schouwburg Amstelveen

Willen jullie deze opvoering van de vier magische verhalen Eric Carle meebeleven? De voorstelling is te zien om 15.00 uur in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Schouwburg Amstelveen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!