Rijk! (5+) - Lot Houtepen in Theater Oostblok

Rijk! (5+) - Lot Houtepen in Theater Oostblok

Verhalenverteller Lot Houtepen staat in Oostblok met haar voorstelling Rijk! - voor kinderen van 5 jaar en ouder. Een grappig muzikaal verhaal over geld, vriendschap en over angst om dingen kwijt te raken. 

Over de voorstelling Rijk!

Miene woont al heel haar leven boven op een berg. In een huis, met een stoel en een bed, en een bankje van één plankje. Het is niet veel, maar precies genoeg.
Op een dag verschijnt er een dame in een panter legging. Ze verkoopt lootjes voor de loterij want iedereen kan wel een miljoen gebruiken, voor een nieuwe jurk of een cabrio ofzo.
Miene koopt een lootje en wint! Dat is geweldig, vreselijk geweldig of niet dan?!!

Ehm…nou…dat VRESELIJK klopt wel ja.

Wat moet er eigenlijk gebeuren met dat miljoen, moet de deur een extra slot? En waarom gaat de bel ineens? Wat kan je kopen en wat niet?

Een vreselijk (leuk) verhaal.

Ps: Wat zou jij eigenlijk doen als je een miljoen wint?

Over Lot Houtepen

Lot Houtepen is verhalenverteller, springt raast en rent over het podium en staat soms ook even stil bij wat zaken. Graag neemt ze je mee in dit ongelofelijke verhaal. Kom gewoon!

Gaan jullie ook naar Rijk! in Theater Oostblok?

Voor meer informatie over de voorstelling en natuurlijk voor tickets ga je naar de website van Theater Oostblok.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!