Repair Kids bij de Ruige Rakkers van Pllek

Repair Kids bij de Ruige Rakkers van Pllek

Elke zondag hebben ze bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord een heerlijk kinderprogramma: de Ruige Rakkers. Elke week is er weer een waanzinnig toffe activiteit voor kinderen, en nog helemaal gratis ook! Deze week kunnen de kids gezellig kunst maken met restanten met Repair Kids!

Repair Kids bij de Ruige Rakkers

Repair Kid is een reizende bus (omgetoverde camper) die de ruimte geeft aan kinderen om te onderzoeken hoe apparaten nu eigenlijk in elkaar zitten, door ze de gelegenheid te geven ze te slopen. Dit wordt met gereedschap en onder begeleiding gedaan. Het is de bedoeling dat de kinderen met de restanten kunst maken, om te laten zien dat echt helemaal NIETS hoeft te worden weggegooid. 

Gaan jullie zondag ook naar Pllek in Amsterdam-Noord?

Meedoen is helemaal gratis (mét een glaasje limo), je kunt vrij binnenlopen wanneer je wilt. Dat wordt superleuk voor de kids terwijl jij kunt genieten van iets lekkers te eten en drinken!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!