PomPomPom (1,5-3 jr) met Moussé Dramé in Theater Oostblok

  • Theater OostblokBij  Theater Oostblok
  • van:  13 februari 2019 10:00
  • tot:  13 februari 2019 12:00
PomPomPom (1,5-3 jr) met Moussé Dramé in Theater Oostblok

PomPomPom inTheater Oostblok: heerlijke serie voorstellingen voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar. Vandaag: percussie met Moussé Dramé!

Over de serie PomPomPom

De succesvolle serie PomPomPom is dit seizoen weer van start gegaan. PomPomPom zijn meedoe-concertjes op de woensdagochtend in Theater Oostblok voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, samen met hun papa’s, mama’s, ooms, tantes, oppas, oma’s of opa’s. Twee bijzondere topmusici spelen voor en met de kinderen. 

PomPomPom is een coproductie van Oorkaan en Podium Mozaïek. Vandaag: Moussé Dramé met percussie! 

Over Moussé Dramé

Moussé vertelt dat hij al vanaf zijn geboorte omringd werd door muziek. Elke maand was er een “Djalifoli” bij hem thuis. De belangrijke instrumenten voor dit feest, zoals de djembé, talking drum, doundoun, kora, kamalinkoné, bolon, xalam en de kalabassen in water stonden altijd bij de familie. Moussé herinnert zich een enorme djembé, waar alle kinderen van de familie dol op waren. Hij was als een stuk goud voor hen. Sinds 1998 woont Moussé in Amsterdam en in 1999 zet hij samen met zijn vrouw Turid Dramé het bedrijf Djembé Dramé op. Daarnaast verzorgt hij workshops in Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Zwitserland tot in China waar ze hem inmiddels hebben ontdekt.

Over Oorkaan

OORKAAN maakt met topmusici theatrale concerten voor een jong publiek. Onze missie is om zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken. Oorkaan richt zich op het mondiale klassieke repertoire met muziek uit de hele wereld van vroeger en nu. Oorkaan is in 2000 in de Kleine Zaal van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam ontstaan en presenteert zo’n 200 voorstellingen in de grote en kleinere (concert)podia van Nederland en het buitenland. Je kijkt je oren uit!

Muziek schept ruimte voor verbeelding en verwondering. Oorkaan vindt dat alle kinderen toegang moeten krijgen tot klassieke muziek. Door concerten in theatrale en verrassende vormen te presenteren, wordt het luister- en verbeeldingsvermogen van het kind gestimuleerd. Zien spelen, doet spelen. Zo draagt Oorkaan bij aan een brede muzikale bagage van vele kinderen in Nederland en daarbuiten.

Gaan jullie ook genieten bij Theater Oostblok?

Twee voorstellingen van 40 minuten:

  • om 10.00 uur
  • om 11.00 uur

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets (online zijn ze goedkoper!) ga je naar de website van Theater Oostblok.

Foto: Lieke van Rijn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!