PomPomPom (1,5-3 jr) met Mehmet Polat in Theater Oostblok

PomPomPom (1,5-3 jr) met Mehmet Polat in Theater Oostblok

PomPomPom inTheater Oostblok: heerlijke serie voorstellingen voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar. Vandaag: UD met Mehmed Polat.

Over de serie PomPomPom

De succesvolle serie PomPomPom is dit seizoen weer van start gegaan. PomPomPom zijn meedoe-concertjes op de woensdagochtend in Theater Oostblok voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, samen met hun papa’s, mama’s, ooms, tantes, oppas, oma’s of opa’s. Twee bijzondere topmusici spelen voor en met de kinderen. 

PomPomPom is een coproductie van Oorkaan en Podium Mozaïek. Vandaag: Moussé Dramé met percussie! 

Over Mehmet Polat

Mehmet Polat is ud speler, componist, ensemble leider en solist. Met zijn ensemble het Mehmet Polat trio heeft hij bekendheid verworven en veel internationale tours gemaakt. Via improvisatie, eigen composities en zijn blik op de verscheidenheid van muziekstijlen is Mehmet constant op zoek naar nieuwe muzikale paden en inspiratie. Hij heeft een eigen techniek ontwikkeld om verder te kunnen kijken dan de beperkingen van zijn eens zo traditionele instrument. Met zijn nieuwe techniek voor de linkerhand speelt hij meer moderne en verder ontwikkelde muziekstukken. Ook heeft hij een eigen ud ontwikkeld met twee extra bas-snaren om de reikwijdte en functie van zijn instrument te vergroten. 

Over Oorkaan

OORKAAN maakt met topmusici theatrale concerten voor een jong publiek. Onze missie is om zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken. Oorkaan richt zich op het mondiale klassieke repertoire met muziek uit de hele wereld van vroeger en nu. Oorkaan is in 2000 in de Kleine Zaal van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam ontstaan en presenteert zo’n 200 voorstellingen in de grote en kleinere (concert)podia van Nederland en het buitenland. Je kijkt je oren uit!

Muziek schept ruimte voor verbeelding en verwondering. Oorkaan vindt dat alle kinderen toegang moeten krijgen tot klassieke muziek. Door concerten in theatrale en verrassende vormen te presenteren, wordt het luister- en verbeeldingsvermogen van het kind gestimuleerd. Zien spelen, doet spelen. Zo draagt Oorkaan bij aan een brede muzikale bagage van vele kinderen in Nederland en daarbuiten.

Gaan jullie ook genieten bij Theater Oostblok?

Twee voorstellingen van 40 minuten:

  • om 10.00 uur
  • om 11.00 uur

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets (online zijn ze goedkoper!) ga je naar de website van Theater Oostblok.

Foto: Lieke van Rijn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!