Peuterconcert: Liedjes op Reis (2-4 jaar) in het Concertgebouw

Peuterconcert: Liedjes op Reis  (2-4 jaar) in het Concertgebouw

Op dinsdag 2 of woensdag 3 juli met de allerkleinsten genieten van een heerlijk peuterconcert? Dat kan in het Concertgebouw van Amsterdam tijdens het peuterconcert 'Liedjes op Reis', leuk voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. Wees er snel bij, want kaarten raken snel uitverkocht. 

Peuterconcert Liedjes op Reis(2 t/m 4 jaar)

Blijf je thuis deze zomer? Ga dan mee op muzikale wereldreis met zangeres Izaline Calister. Pianist/gitarist Thijs Borsten zocht uit naar wat voor muziek kinderen in andere landen luisteren. 's Werelds leukste liedjes kwamen terecht in Liedjes op reis. De hele familie leert meteen een heleboel. Wat voor dieren wonen er bijvoorbeeld in Indonesië? Hoe is het om een verliefde Indiaan te zijn? En wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? 

Kaarten bestellen voor het Peuterconcert in het Concertgebouw?

Het Concert: 'Liedjes op reis' is op de volgende dagen en tijden te zien: 

Dinsdag 2 juli: 

  • 09.30 - 10.30 uur 
  • 11.30 - 12.30 uur
  • 15.30 - 16.30 uur 

Woensdag 3 juli:

  • 09.30 - 10.30 uur - laatste kaarten 
  • 11.30 - 12.30 uur - laatste kaarten
  • 15.30 - 16.30 uur - uitverkocht

Kaarten voor peuterconcerten vliegen altijd als broodjes over de toonbank, dus zorg dat je op tijd bestelt! Kaarten zijn te bestellen via de website van het Concertgebouw.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!