Peter en de wolf (3+) met pannenkoekenfestijn in Schouwburg Amstelveen

Peter en de wolf (3+) met pannenkoekenfestijn in Schouwburg Amstelveen

Theatergroep Kwatta & Orkaan komen naar Schouwburg Amstelveen  

Over de voorstelling Peter en de wolf (3+)

Van opa mag Peter absoluut niet door het tuinhekje naar buiten. Veel te gevaarlijk. Maar Peter is nieuwsgierig en gaat toch het weiland in. Daar staat hem een spannend avontuur te wachten. Vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald Jonker en pianiste Japke Hartog frissen het alom geliefde sprookje van Prokofjev uit 1936 op en vullen het aan met nieuwe kinder-kleinkunstliedjes. Stuk voor stuk brengen ze het vogeltje, de eend, de kat, de wolf, opa en natuurlijk de heldhaftige Peter opnieuw tot leven in deze swingende familievoorstelling.

Gaan jullie ook naar Peter en de wolf in Schouwburg Amstelveen? 

Willen jullie deze voorstelling ook zien in Schouwburg Amstelveen? Ga naar de website van Schouwburg Amstelveen voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Met pannenkoekenfestijn

Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot do 24 jan 12.00 uur. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtipsvan Go-Kids Amsterdam!