Peppa Pig (2+) - verrassingsfeest! met doventolk in Schouwburg Amstelveen

Peppa Pig (2+) - verrassingsfeest! met doventolk in Schouwburg Amstelveen

Op zondag 31 maart komt het vrolijke varkentje van Nickelodeon Peppa Pig (2+) naar Schouwburg Amstelveen met de voorstelling Verrassingsfeest! Extra bijzonder is dat er bij de voorstelling van 16.00 uur een doventolk aanwezig is en de voorstelling dus extra goed geschikt is voor dove of slechthorende kindertjes. 

Over Peppa Pig - Verrassingsfeest (2+) 

Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar Amstelveen! Na de succesvolle voorstelling De Grote Plons is het dit keer groot feest voor het lieve varkentje en haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de kamer en er staat een grote chocoladetaart op tafel. Het wordt een bijzondere dag. En dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing…

Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard spannende verrassingen wordt een gezellig feest rond Peppa gebouwd. Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Meet & Greet met Peppa Pig in Schouwburg Amstelveen

Na afloop krijg je in de foyer een dikke knuffel van Peppa en kun je met haar op de foto.

Naar Peppa Pig in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!