Peppa Pig (2+) - verrassingsfeest! in Schouwburg Amstelveen - met meet & greet!

Peppa Pig (2+) - verrassingsfeest! in Schouwburg Amstelveen - met meet & greet!

Op zondag 31 maart komt het vrolijke varkentje van Nickelodeon Peppa Pig (2+) naar Schouwburg Amstelveen met de voorstelling Verrassingsfeest! Bovendien komt Peppa na afloop naar de foyer en kun je met haar op de foto! 

Over Peppa Pig - Verrassingsfeest (2+) 

Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar Amstelveen! Na de succesvolle voorstelling De Grote Plons is het dit keer groot feest voor het lieve varkentje en haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de kamer en er staat een grote chocoladetaart op tafel. Het wordt een bijzondere dag. En dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing…

Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard spannende verrassingen wordt een gezellig feest rond Peppa gebouwd. Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Meet & Greet met Peppa Pig in Schouwburg Amstelveen

Na afloop krijg je in de foyer een dikke knuffel van Peppa en kun je met haar op de foto.

Naar Peppa Pig in Schouwburg Amstelveen? 

De voorstelling speelt vandaag 2 keer, waarvan de voorstelling om 16.00 uur ook geschikt is voor dove of slechthorende kinderen ivm een aanwezige doventolk. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!